Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Evet o kadının videoları da güzel, etkili baya.

Tedaviniz nerede acaba
3 kez başkent adana. 1 kez bahçeci istanbul. 1 kez 3. Gün transferi oldu başkentte tutmadı dondurulmuş var dendi sonra transfer edilecekken bozulmaya uğradı. Sonra tekrar denedik 3 günde donduralım dediler kabul etmedim 1 tane embriyoydu 5.güne gitsin istedik malesef oda 5.gün bozulmaya uğradı. Sonra bahçeciye gittik 4 embriyo 4. Güne kadar sağlıklı geldi 5.gün bir tane embriyo kaldı orta kalite ama transfer olsun dediler malesef oda tutmadı. Net bir sorun yok sperm azlığı tüp tıkanıklığı vs. Ama 7 8 yumurta toplanıyor benden hep. Embriyo genetiği ve havuz önerdiler ama onun için bile 5.güne gitmesi gerekirmiş genetikten sağlam gelse bile olmayabilirmiş. Başka doktorlarla görüştüm genetik değildir dediler Yaşınız genç ve genetik testlerimiz sorunsuz çıktı. Bizde anlamadık inanın ne yapacağımızı şaşırdık. Tedavilerden sonra kilo aldım insülin direnci oluştu troid oluştu falan bu seferde bunlar etkiliyordur dediler. Ama ben tedaviye başlarken 56 kiloydum hiçbir problemim yoktu

Benim de 1 tüp denemem başarısız, hiç yaşayanım kalmadı. 2.tedaviye de depremdi virüstü derken bir türlü başlayamadım şehrimde. Adanaya Bülent Beye geldim ekimde. Dna hasarı istedi eşimden, hasar çıkınca 3 ay tedavi verdi. Bu sürede corona olduk. Bakalım spermler çok etkilenmemiştir inşallah

Reactions: H M
Embriyonun kalitesi döllenme ile ilk 3 gün yumurtanın kalitesine bağlıdır, sonraki günlerde spermin kalitesi devreye girer canım. Yazdıklarından anladığım eşinin vitamin takviyesi alması gerektiği, ne oluyorsa embriyonun 3. gününden sonra olmuş.

4 kez 2sinde transfer olmadı 2sinde oldu canım.
Himm düşük kilo ile başlamışsın obezite olmadığın sürece etkilemez gibi.
Nasip sayın iyi aslında ama bu ikili mücadele maalesef canim yani iki taraf ta önemli. 5.gune gitmiyorlar ise zorlamasinlar bazen embriyo anne rahmine daha erken koyulduğunda can buluyor. Yani hücresel bozukluk varsa 3.gunude koymayabilirler tabi yani beyin yakıyor

Aaa aynı doktora gidiyoruz şuan Bülent haydardedeoğluna gittim bende en son kilo ver dedi sizin kendi kendine olur falan dedi. Bizden de istedi eşime çok iyi değerlerin dedi. Şimdide kızlara değerleri gönderdim Bülent hoca zayıflasın daha demiş aynen devam demiş

Öyle deniyor ama kanıtlanmış birşey yokmuş ya konuda ogrenmedigimiz şey kalmadı

Aynen öyle ya kimisi 5.gün iyi diyor kimisi 2.gün bile transfer edip pozitifi yakalıyor. Beynimiz yandı bir doktora güvenip ne derse yapalım istiyoruz ama öyle çok doktor var ki ama Bülent hocaya güvenmek onunla devam etmek istiyorum artık. Bide doktor öneren de çok oluyor malum. Hepsi de kendince mucizeler yaratmış ama bize sebep olacak doktor kim bilmiyorum.

Kilo deyince anladım zaten o herkese zayıflayın diyormuş. Bana demedi, zaten gittiğimde 14 kilo civarı vermiştim. Geldikten sonra da 4 kilo daha verdim. Keşke tek engel kilo olsa da zayıflamak en kolayı.

Öyle diyor bazı doktorlar ama eşimin bütün değerleri normal çıkınca top yine bana dönüyor

Vesile kılsın Rabbim inşallah benmde 4ncu olacak daha da olurmu bilmem Allah Kerim Allah Kadir Mevla büyük inşallah devam.

Kilo deyince anladım zaten o herkese zayıflayın diyormuş. Bana demedi, zaten gittiğimde 14 kilo civarı vermiştim. Geldikten sonra da 4 kilo daha verdim. Keşke tek engel kilo olsa da zayıflamak en kolayı.
Haklısın canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En kısa sürede anne olmayı nasip etsin. Bizde burda göbüşte bebeklerle yürüyüşlerimizi paylaşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…