4 kez 2sinde transfer olmadı 2sinde oldu canım.Anladım tabiki öyle yap canim için nasıl rahat edicekse.. hakkında hayırlısı olsun kaç kez denedin.
Evet o kadının videoları da güzel, etkili baya.Chloe ting önerdiler grupta da sağolsunlar. Geçen hafta videolar attılar lilly sabrinin onları yaptım. Bu haftada chloe ting e başladım 30 günlük programına günde 30 40 dk yapacam bakalım inşallah faydası olur
3 kez başkent adana. 1 kez bahçeci istanbul. 1 kez 3. Gün transferi oldu başkentte tutmadı dondurulmuş var dendi sonra transfer edilecekken bozulmaya uğradı. Sonra tekrar denedik 3 günde donduralım dediler kabul etmedim 1 tane embriyoydu 5.güne gitsin istedik malesef oda 5.gün bozulmaya uğradı. Sonra bahçeciye gittik 4 embriyo 4. Güne kadar sağlıklı geldi 5.gün bir tane embriyo kaldı orta kalite ama transfer olsun dediler malesef oda tutmadı. Net bir sorun yok sperm azlığı tüp tıkanıklığı vs. Ama 7 8 yumurta toplanıyor benden hep. Embriyo genetiği ve havuz önerdiler ama onun için bile 5.güne gitmesi gerekirmiş genetikten sağlam gelse bile olmayabilirmiş. Başka doktorlarla görüştüm genetik değildir dediler Yaşınız genç ve genetik testlerimiz sorunsuz çıktı. Bizde anlamadık inanın ne yapacağımızı şaşırdık. Tedavilerden sonra kilo aldım insülin direnci oluştu troid oluştu falan bu seferde bunlar etkiliyordur dediler. Ama ben tedaviye başlarken 56 kiloydum hiçbir problemim yoktuTedaviniz nerede acaba
Benim de 1 tüp denemem başarısız, hiç yaşayanım kalmadı. 2.tedaviye de depremdi virüstü derken bir türlü başlayamadım şehrimde. Adanaya Bülent Beye geldim ekimde. Dna hasarı istedi eşimden, hasar çıkınca 3 ay tedavi verdi. Bu sürede corona olduk. Bakalım spermler çok etkilenmemiştir inşallah3 kez başkent adana. 1 kez bahçeci istanbul. 1 kez 3. Gün transferi oldu başkentte tutmadı dondurulmuş var dendi sonra transfer edilecekken bozulmaya uğradı. Sonra tekrar denedik 3 günde donduralım dediler kabul etmedim 1 tane embriyoydu 5.güne gitsin istedik malesef oda 5.gün bozulmaya uğradı. Sonra bahçeciye gittik 4 embriyo 4. Güne kadar sağlıklı geldi 5.gün bir tane embriyo kaldı orta kalite ama transfer olsun dediler malesef oda tutmadı. Net bir sorun yok sperm azlığı tüp tıkanıklığı vs. Ama 7 8 yumurta toplanıyor benden hep. Embriyo genetiği ve havuz önerdiler ama onun için bile 5.güne gitmesi gerekirmiş genetikten sağlam gelse bile olmayabilirmiş. Başka doktorlarla görüştüm genetik değildir dediler Yaşınız genç ve genetik testlerimiz sorunsuz çıktı. Bizde anlamadık inanın ne yapacağımızı şaşırdık. Tedavilerden sonra kilo aldım insülin direnci oluştu troid oluştu falan bu seferde bunlar etkiliyordur dediler. Ama ben tedaviye başlarken 56 kiloydum hiçbir problemim yoktu
Embriyonun kalitesi döllenme ile ilk 3 gün yumurtanın kalitesine bağlıdır, sonraki günlerde spermin kalitesi devreye girer canım. Yazdıklarından anladığım eşinin vitamin takviyesi alması gerektiği, ne oluyorsa embriyonun 3. gününden sonra olmuş.3 kez başkent adana. 1 kez bahçeci istanbul. 1 kez 3. Gün transferi oldu başkentte tutmadı dondurulmuş var dendi sonra transfer edilecekken bozulmaya uğradı. Sonra tekrar denedik 3 günde donduralım dediler kabul etmedim 1 tane embriyoydu 5.güne gitsin istedik malesef oda 5.gün bozulmaya uğradı. Sonra bahçeciye gittik 4 embriyo 4. Güne kadar sağlıklı geldi 5.gün bir tane embriyo kaldı orta kalite ama transfer olsun dediler malesef oda tutmadı. Net bir sorun yok sperm azlığı tüp tıkanıklığı vs. Ama 7 8 yumurta toplanıyor benden hep. Embriyo genetiği ve havuz önerdiler ama onun için bile 5.güne gitmesi gerekirmiş genetikten sağlam gelse bile olmayabilirmiş. Başka doktorlarla görüştüm genetik değildir dediler Yaşınız genç ve genetik testlerimiz sorunsuz çıktı. Bizde anlamadık inanın ne yapacağımızı şaşırdık. Tedavilerden sonra kilo aldım insülin direnci oluştu troid oluştu falan bu seferde bunlar etkiliyordur dediler. Ama ben tedaviye başlarken 56 kiloydum hiçbir problemim yoktu
Hadi ya ama etkisi olabilir takipte kalmak iyidir ama sonuç almadan bilemezsiniz nasip herşey yolunda gider herşey
Instagramda takip ettiğim ünlü ürologlara da sordum, genel olarak olumsuz etkilenmiştir dediler. Bakalım hayırlısı artıkHadi ya ama etkisi olabilir takipte kalmak iyidir ama sonuç almadan bilemezsiniz nasip herşey yolunda gider herşey
Himm düşük kilo ile başlamışsın obezite olmadığın sürece etkilemez gibi.4 kez 2sinde transfer olmadı 2sinde oldu canım.
Aaa aynı doktora gidiyoruz şuan Bülent haydardedeoğluna gittim bende en son kilo ver dedi sizin kendi kendine olur falan dedi. Bizden de istedi eşime çok iyi değerlerin dedi. Şimdide kızlara değerleri gönderdim Bülent hoca zayıflasın daha demiş aynen devam demişBenim de 1 tüp denemem başarısız, hiç yaşayanım kalmadı. 2.tedaviye de depremdi virüstü derken bir türlü başlayamadım şehrimde. Adanaya Bülent Beye geldim ekimde. Dna hasarı istedi eşimden, hasar çıkınca 3 ay tedavi verdi. Bu sürede corona olduk. Bakalım spermler çok etkilenmemiştir inşallah
Sonuç vermeniz lazm anca öyle anlaşılır en son nasipte öte köy YokInstagramda takip ettiğim ünlü ürologlara da sordum, genel olarak olumsuz etkilenmiştir dediler. Bakalım hayırlısı artık
Öyle deniyor ama kanıtlanmış birşey yokmuş ya konuda ogrenmedigimiz şey kalmadıEmbriyonun kalitesi döllenme ile ilk 3 gün yumurtanın kalitesine bağlıdır, sonraki günlerde spermin kalitesi devreye girer canım. Yazdıklarından anladığım eşinin vitamin takviyesi alması gerektiği, ne oluyorsa embriyonun 3. gününden sonra olmuş.
Aynen öyle ya kimisi 5.gün iyi diyor kimisi 2.gün bile transfer edip pozitifi yakalıyor. Beynimiz yandı bir doktora güvenip ne derse yapalım istiyoruz ama öyle çok doktor var ki ama Bülent hocaya güvenmek onunla devam etmek istiyorum artık. Bide doktor öneren de çok oluyor malum. Hepsi de kendince mucizeler yaratmış ama bize sebep olacak doktor kim bilmiyorum.Himm düşük kilo ile başlamışsın obezite olmadığın sürece etkilemez gibi.
Nasip sayın iyi aslında ama bu ikili mücadele maalesef canim yani iki taraf ta önemli. 5.gune gitmiyorlar ise zorlamasinlar bazen embriyo anne rahmine daha erken koyulduğunda can buluyor. Yani hücresel bozukluk varsa 3.gunude koymayabilirler tabi yani beyin yakıyor
Kilo deyince anladım zatenAaa aynı doktora gidiyoruz şuan Bülent haydardedeoğluna gittim bende en son kilo ver dedi sizin kendi kendine olur falan dedi. Bizden de istedi eşime çok iyi değerlerin dedi. Şimdide kızlara değerleri gönderdim Bülent hoca zayıflasın daha demiş aynen devam demiş
Öyle diyor bazı doktorlar ama eşimin bütün değerleri normal çıkınca top yine bana dönüyorEmbriyonun kalitesi döllenme ile ilk 3 gün yumurtanın kalitesine bağlıdır, sonraki günlerde spermin kalitesi devreye girer canım. Yazdıklarından anladığım eşinin vitamin takviyesi alması gerektiği, ne oluyorsa embriyonun 3. gününden sonra olmuş.
Sorma canım, resmen prof olduk bu konudaÖyle deniyor ama kanıtlanmış birşey yokmuş ya konuda ogrenmedigimiz şey kalmadı
Vesile kılsın Rabbim inşallah benmde 4ncu olacak daha da olurmu bilmem Allah Kerim Allah Kadir Mevla büyük inşallah devam.Aynen öyle ya kimisi 5.gün iyi diyor kimisi 2.gün bile transfer edip pozitifi yakalıyor. Beynimiz yandı bir doktora güvenip ne derse yapalım istiyoruz ama öyle çok doktor var ki ama Bülent hocaya güvenmek onunla devam etmek istiyorum artık. Bide doktor öneren de çok oluyor malum. Hepsi de kendince mucizeler yaratmış ama bize sebep olacak doktor kim bilmiyorum.
Diplomamiz eksikSorma canım, resmen prof olduk bu konuda
Haklısın canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En kısa sürede anne olmayı nasip etsin. Bizde burda göbüşte bebeklerle yürüyüşlerimizi paylaşalım inşallahKilo deyince anladım zateno herkese zayıflayın diyormuş. Bana demedi, zaten gittiğimde 14 kilo civarı vermiştim. Geldikten sonra da 4 kilo daha verdim. Keşke tek engel kilo olsa da zayıflamak en kolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?