Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Bana hareket çok iyi geliyor oturunca daha çok ağrıyor nedense
Nerede hareket orada bereket diye boşuna dememiş büyükler nasılsın bu arada canım? Herşey yolundadır umarım. Doktora gönderdim sonuçları başlamak istiyorum diye. 65 kiloyum şuan ya olmaz dedi. İlla 60 olacaksın öyle görüşecez dedi hiç durmadan yürümem gerek sanırım

E niye öyle diretiyor ben onu anlamadım ne farkı varmış garip geldi bu durum canim iyim çok şükür bende doktorum izinde onla konsuucam bekliyorum

E niye öyle diretiyor ben onu anlamadım ne farkı varmış garip geldi bu durum canim iyim çok şükür bende doktorum izinde onla konsuucam bekliyorum
Ya göbek bölgesindeki yağlanmadan sanırım. Yumurtalıkların üzerinde olması kaliteyi düşürürmüş bu sebeple en fazla 60 kilo olursan başlarız diyor. Daha da aşağı düşsem mutlu olacak da düşebilir miyim bilmiyorum. Eşimin kuzeninin eşi de aynı doktorda bebek sahibi oldu oda bir deri Bi kemik kalmıştı 7 sene sonra kavuştu. Bu doktorun kriteri o. Zayıflamadan tedavi yapmıyor. Tabi başka bir sorun varsa bilemem de bana herşey normal gözüküyor kilo verirsen olur hatta kendi kendine bile olur dedi. Bakalım elimden geleni yapacam

Ama çok degilki kilon 90 kilolu gibi davranıyor
Yumurtalarında filan sorunmu çıkıyor peki

Canım hiit cardio yap. Ara youtubeda, yerli antrenörlerin de videoları var. En etkili kalori yaktıran egzersizler onlar. Ben kısa sürede 6-7 kg vermiştim onlarla. yürümeye de devam tabiki.

Ama çok degilki kilon 90 kilolu gibi davranıyor
Yumurtalarında filan sorunmu çıkıyor peki
Yok canım toplandı o kadar boş çıkan olmadı yada sorunlu dedikleri. Bütün testler yapıldı falan. Sperm dna hasar testi istendi oda normal çıktı. Tek seçenek kaldı hemen yumurtalık. Bu sefer onu gösterdiler bahane olarak. Ne etkiler peki diyorum yağlanma etkiler. Sonra insülin direncini söylediler. O düştü neyseki 6 ayda troid çıktı o değer de normal şuan. Tek sıkıntı yağlardan kurtulmak kaldı. Ya doktor şey dedi her vücut aynı değil evet daha kilolu kadınlar hamile kalıyor ama yağlanma göbek bölgesinde olmuyor falan filan. Senin hep o bölge de oda etkileyebilir o yüzden o faktörde kalksın ortadan. Bu sefer de olmazsa ne diyecekler çok merak ediyorum.

Canım hiit cardio yap. Ara youtubeda, yerli antrenörlerin de videoları var. En etkili kalori yaktıran egzersizler onlar. Ben kısa sürede 6-7 kg vermiştim onlarla. yürümeye de devam tabiki.
Chloe ting önerdiler grupta da sağolsunlar. Geçen hafta videolar attılar lilly sabrinin onları yaptım. Bu haftada chloe ting e başladım 30 günlük programına günde 30 40 dk yapacam bakalım inşallah faydası olur

Benim cok agrili gecer. Aglayacak duruma gelirim.
Yuruyuse cikmazsam yatis halinde olurum iki gün.
O yüzden ben kesinlikle yürü derim.
Bacak damarlarım çekilir, ayak bileklerim ve dizlerim sızlar benim regl döneminde canım. Yoksa hepten yatışta olmam zaten, yürüyebildiğim kadar yürürüm ki sökülmem rahat olsun
Sadece sınır sayım 10bin i yapamayabilirim, bunu demek istemiştim

Kalksın gülüm kalksın da birşey bukadar sabitlenmek seni daha çok yıkar.
İstersen zapzayif ol istersen hiç sorunsuz ama nasip işi biraz da
Smdi sen bukadar uğraştım hani olacaktı diyebilirsin şartlarsin kendini. Ben kilonu çok görmedim boyunmu kısa peki.
Yani hafif duzeyde bı sknti bu.

158 boyum kısa evet. Yok aslında illa olacak kafasında değilim de sadece sebep olarak gösterilen herşey ortadan kalksın istiyorum. Hani ben elimden geleni yapayım gerisi tabiki rabbimin bileceği iş.

158 boyum kısa evet. Yok aslında illa olacak kafasında değilim de sadece sebep olarak gösterilen herşey ortadan kalksın istiyorum. Hani ben elimden geleni yapayım gerisi tabiki rabbimin bileceği iş.
Anladım tabiki öyle yap canim için nasıl rahat edicekse.. hakkında hayırlısı olsun kaç kez denedin.

Tedaviniz nerede acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…