Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Kızlar Allah yardımcınız olsun, bir an önce gönlünüzün muradını versin. İnsan böyle şeyler yaşamayınca bilmiyor gerçekten ama evlat tam bir mucize. Dünyaya gelmesi hiç kolay değil. İnşallah sabrınızın mükafatını alacaksınız.

Amin aminn canim inşallah ben mucizem diye severdim meleğimi ama nasip iste nabalim.

Bu iş benim işime dönmüş
Rahmin 15 lik gibi, embriyolarınız ferrari gibi, artık gebesin diyordu doktorum her transferimde. Sonuç, kimyasal ya da düşük
Artık bu söylenenlere de inanası gelmiyor insanın demi. Ben bir kez kimyasal yaşadım. İlk evlendim 6 ay sonra falan. Sonraki ay olur dediler olmadı olmayınca doktora gittim. Sonra tüp bebek süreçleri falan bu süreçte hiç oluşmadı gebelik. Ya bana doktor erken menopoza gireceksin bile dedi. Oysa verdiği ilaç dozu yüksekmiş oda rezervi etkilermiş rezerv testi yaptı ilk tüp bebekten sonra rezerv çok azalmış hemen tekrar yap senin zamanın yok menopoza gireceksin bile dedi. Amh 1.30 olunca bide. Normalde 0. 01 ile hamile kalan varken hemde. İşi ticarete çevirenlerde var ve bu uğurda sizi korkutup sürekli tedaviye yönlendirenlerde. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın inanılmaz önemli

Kesinlikle öyle zayıf yönlerimizi parayla fırsatçılığa donusturuyorlar halbuki bunlar kolay şeyler degil ruhunuz bedenimiz nasil savaşlar veriyor

Kesinlikle öyle zayıf yönlerimizi parayla fırsatçılığa donusturuyorlar halbuki bunlar kolay şeyler degil ruhunuz bedenimiz nasil savaşlar veriyor
Aynen öyle bişey diyemiyorum Allaha havale ediyorum sadece. Kimsenin eline bırakmadan nasip etsin rabbim inşallah sürprizler yaşayalım. Akrabalarla WhatsApp grubumuz var her ay hatim indiriyoruz bu ay hatim bitince bana da Meryem suresi okuyalım dediler. 40 tane hem kimin duasının kabul olacağı belli olmaz diye herkes okuyor sağolsun. Dilerseniz bizlerde sırayla birbirimize okuyalım. 1 ayda bitmiş olur yada gittikçe diğerine geçeriz. Kaptanlığını yapabilirsen H M cim güzel olmaz mı?

Bende burda dua bölümünde aktif olmaya çalışıyorum canım ama başka birşeyler ayarlarız inşallah bendede çok grup var wp de bakarız inşallah kısa zamanda

pastam çikolatalımı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…