Labaratuvar lazım bize birlik olup kuralım herkes kendine cihaz alsın
Aminnn.Haklısın canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En kısa sürede anne olmayı nasip etsin. Bizde burda göbüşte bebeklerle yürüyüşlerimizi paylaşalım inşallah
Amin aminn canim inşallah ben mucizem diye severdim meleğimi ama nasip iste nabalim.Kızlar Allah yardımcınız olsun, bir an önce gönlünüzün muradını versin. İnsan böyle şeyler yaşamayınca bilmiyor gerçekten ama evlat tam bir mucize. Dünyaya gelmesi hiç kolay değil. İnşallah sabrınızın mükafatını alacaksınız.
Bu iş benim işime dönmüşÖyle diyor bazı doktorlar ama eşimin bütün değerleri normal çıkınca top yine bana dönüyor
Opuyu kim yapacak, bir onu beceremeyizLabaratuvar lazım bize birlik olup kuralım herkes kendine cihaz alsın
Kafalarrr WoswossBu iş benim işime dönmüş
Rahmin 15 lik gibi, embriyolarınız ferrari gibi, artık gebesin diyordu doktorum her transferimde. Sonuç, kimyasal ya da düşük
Tavuk gibi yumurtlariz onudaOpuyu kim yapacak, bir onu beceremeyiz
Onu da eli en yatkın olanımız yaparOpuyu kim yapacak, bir onu beceremeyiz
Artık bu söylenenlere de inanası gelmiyor insanın demi. Ben bir kez kimyasal yaşadım. İlk evlendim 6 ay sonra falan. Sonraki ay olur dediler olmadı olmayınca doktora gittim. Sonra tüp bebek süreçleri falan bu süreçte hiç oluşmadı gebelik. Ya bana doktor erken menopoza gireceksin bile dedi. Oysa verdiği ilaç dozu yüksekmiş oda rezervi etkilermiş rezerv testi yaptı ilk tüp bebekten sonra rezerv çok azalmış hemen tekrar yap senin zamanın yok menopoza gireceksin bile dedi. Amh 1.30 olunca bide. Normalde 0. 01 ile hamile kalan varken hemde. İşi ticarete çevirenlerde var ve bu uğurda sizi korkutup sürekli tedaviye yönlendirenlerde.Bu iş benim işime dönmüş
Rahmin 15 lik gibi, embriyolarınız ferrari gibi, artık gebesin diyordu doktorum her transferimde. Sonuç, kimyasal ya da düşük
Şimcik elim çok yatkındır el işlerine ama o başka birşeyOnu da eli en yatkın olanımız yapar
Kesinlikle öyle zayıf yönlerimizi parayla fırsatçılığa donusturuyorlar halbuki bunlar kolay şeyler degil ruhunuz bedenimiz nasil savaşlar veriyorArtık bu söylenenlere de inanası gelmiyor insanın demi. Ben bir kez kimyasal yaşadım. İlk evlendim 6 ay sonra falan. Sonraki ay olur dediler olmadı olmayınca doktora gittim. Sonra tüp bebek süreçleri falan bu süreçte hiç oluşmadı gebelik. Ya bana doktor erken menopoza gireceksin bile dedi. Oysa verdiği ilaç dozu yüksekmiş oda rezervi etkilermiş rezerv testi yaptı ilk tüp bebekten sonra rezerv çok azalmış hemen tekrar yap senin zamanın yok menopoza gireceksin bile dedi. Amh 1.30 olunca bide. Normalde 0. 01 ile hamile kalan varken hemde. İşi ticarete çevirenlerde var ve bu uğurda sizi korkutup sürekli tedaviye yönlendirenlerde.Allah doğru insanlarla karşılaştırsın inanılmaz önemli
Amaann yap gitsin nolcekŞimcik elim çok yatkındır el işlerine ama o başka birşey
İlk hastam sen ol ozamanAmaann yap gitsin nolceksanki onların yaptığı çok mu işe yarıyor
He he olurum, zaten beklemedeyimİlk hastam sen ol ozaman
Aynen öyle bişey diyemiyorum Allaha havale ediyorum sadece. Kimsenin eline bırakmadan nasip etsin rabbim inşallahKesinlikle öyle zayıf yönlerimizi parayla fırsatçılığa donusturuyorlar halbuki bunlar kolay şeyler degil ruhunuz bedenimiz nasil savaşlar veriyor
Bende burda dua bölümünde aktif olmaya çalışıyorum canım ama başka birşeyler ayarlarız inşallah bendede çok grup var wp deAynen öyle bişey diyemiyorum Allaha havale ediyorum sadece. Kimsenin eline bırakmadan nasip etsin rabbim inşallahsürprizler yaşayalım. Akrabalarla WhatsApp grubumuz var her ay hatim indiriyoruz bu ay hatim bitince bana da Meryem suresi okuyalım dediler. 40 tane hem kimin duasının kabul olacağı belli olmaz diye herkes okuyor sağolsun. Dilerseniz bizlerde sırayla birbirimize okuyalım. 1 ayda bitmiş olur yada gittikçe diğerine geçeriz. Kaptanlığını yapabilirsen H M cim güzel olmaz mı?
Ne güzel bende katılayım o halde gruplara dua bölümünde demi?Bende burda dua bölümünde aktif olmaya çalışıyorum canım ama başka birşeyler ayarlarız inşallah bendede çok grup var wp debakarız inşallah kısa zamanda
pastam çikolatalımı???ilk 5 kazananimiz
Y yenibirben25 101.908 adım
Mucizemsn 93.525 adım
@Arrietty_ 92.207 adım
yasminsay 84.745 adım
@saskito_ 81.472 adim
Vee diğerleri
H M 78.984 adım
@-cantanem- 75.526 adım
@Zipzip- 54.606 adım
Susmuyorr 53.934 adım
@Sabr-Sukur-Dua 51.469 adım
@pariko 49.942 adım
C Capanin Gururu Teyom 49.719 adım 2 gün eksik
@JES 37.183 adım
@WunderLost 28.559 adım
@Evva 6.228 adım5 gün eksik
@Sohrab 5.960 adım5 gün eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?