- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Ayyy tişikkür ederim
-1
Sen nasıl oldun ablacım iyimisin daha tazı gibi yürüyordun yaa valla özledim yurumeniSen daha düşük verdin ben daha insaflıyım
Benim tazı gibi yürümeme çok varSen nasıl oldun ablacım iyimisin daha tazı gibi yürüyordun yaa valla özledim yurumeni
Öyle öyle çoğunun hareketini kısıtlıyor kaçıncı gününüz peki belirtilere hatırlıyorumBenim tazı gibi yürümeme çok var
5 dk bile ayakta duramıyorum
Daha iyiyim ama
Yok yok az kaldı. İnsan evdeyken öyle sanıyorBenim tazı gibi yürümeme çok var
5 dk bile ayakta duramıyorum
Daha iyiyim ama
Canım test yaptıralı 6 gün oldu:)Öyle öyle çoğunun hareketini kısıtlıyor kaçıncı gününüz peki belirtilere hatırlıyorum
Bugün covid olan bı arkadaşın binasına başka arkadaşa birde vermeye gittim kapıdan uzakta onada uğradım baya kötü gözüküyordu ya psikoljik te biraz etkiliyor sanırım herkesi
İnşaallah canım yaYok yok az kaldı. İnsan evdeyken öyle sanıyordışarı çıkınca tazılaşıyor hemen
İyi öyleysen maşallahCanım test yaptıralı 6 gün oldu:)
Ama belirtiler 9 gündür var
Psikolojik şöyle oluyor.Hep aynı yerde kalıyoruz,evde hareket edemeyince gerginlik oluyor.
Yoksa hastalıktan korkmuyoruz yada ölümden vs...
Öksürük beni yoruyor,yoksa ağrılarımız bugün azaldı.
O psikoloji gerçekten çok farklı. Evden çıkınca da herkes Aaa çok kötülemişsin diyecekler hazır olİnşaallah canım yaOdadan rahat çıksam yetecek
Kaçış yok ne yaparsak yapalım,başımıza ne gelecekse onu yaşayacağız:)İyi öyleysen maşallahbiraz korkanda çok. Rabbim yardım etsin herkese inşallah 1 haftaya iyi olursunuz
Annem ile görüntülü görüşüyoruz oda öyle diyor.O psikoloji gerçekten çok farklı. Evden çıkınca da herkes Aaa çok kötülemişsin diyecekler hazır ol
Karantina bitince de çıkmayacak mısın?Annem ile görüntülü görüşüyoruz oda öyle diyor.
Evden çıkmayacağım,kimseyide görmem.Ondan sıkıntı yok
Ya kendimi kötü hisseettim ama sevdiğim bı ablam kapıdan uzaktan uzağa gördüm sadceeO psikoloji gerçekten çok farklı. Evden çıkınca da herkes Aaa çok kötülemişsin diyecekler hazır ol
Genelde çıkmıyorum canımKarantina bitince de çıkmayacak mısın?
Benim de annem kapıya birşey bıraktı. Aç bi seni göreyim dedi. Kronik hasta diye açmadım. Çok kötü hissettimYa kendimi kötü hisseettim ama sevdiğim bı ablam kapıdan uzaktan uzağa gördüm sadcee
Durma hadi git dedi bişey olmasın halbuki baya uzaktaydim yani bunlarida yasiayacakmisiz Rabbim beterinden korusun.
Bir de daha çok evham oluştu bende canım. Şuan da sürekli bir yerden virüs kapacağım sanıyorumGenelde çıkmıyorum canım
9 aydır çoğunluk böyleNereye gideyim Ailemden uzak durmam lazım Markete bile pek gitmem
Psikolojimiz bozuldu iyiceBir de daha çok evham oluştu bende canım. Şuan da sürekli bir yerden virüs kapacağım sanıyorum
Valla değişik etkiler bıraktı unutulmaz bı sure bu durumlarBir de daha çok evham oluştu bende canım. Şuan da sürekli bir yerden virüs kapacağım sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?