Yok dimi adım sayısı
Harikasın
günaydın kaptaanimGünaydın ❤❤
Iyiyim çok şükür canım sen nasılsın
BaşkaaaaIyiyim çok şükür canım sen nasılsınokuldan geldim kahvaltı yaptım, 1 saate kadar da canlı dersim başlayacak, mutfağı falan toplayacağım inşallah
Başka işte biraz yürüdüm okula giderken akşam da üzerini tamamlarım inşallahBaşkaaaaCanlı ders nasıl gidiyor motive olabiliyorlarmi
Öyle gercekten yeni öğrenen çocukların aksayacak durumu okul şart disiplin açısından.Başka işte biraz yürüdüm okula giderken akşam da üzerini tamamlarım inşallahyok ya giren çok az öğrencim var 1.sınıf olduğumuz için harf vermek öyle yüz yüze eğitimdeki gibi olmuyor, zaten dersler bitince başlıyor asıl iş benim için çünkü videolar çekiyorum türkçe matematik hayat bilgisi için veli grubuna atıyorum ödevlendirme yapıyorum falan. Sonumuz hayır olsun 1lere yazık oldu bir de sınava girecek kademelere(8,12)
Valla mutasyona uğradıysa seneye de böyle gidebilir bu seneyi geçtimÖyle gercekten yeni öğrenen çocukların aksayacak durumu okul şart disiplin açısından.
Allah yardımcınız olsun bu senede öyle gider artık.
Ben umutluyum seneye bitecekValla mutasyona uğradıysa seneye de böyle gidebilir bu seneyi geçtimaminn canım cümlemizin yardımcısı olsun. Sende ne var ne yok bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?