Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Valla mutasyona uğradıysa seneye de böyle gidebilir bu seneyi geçtim aminn canım cümlemizin yardımcısı olsun. Sende ne var ne yok bakalım
Valla sağlığımız olsun da nabalim.
Ben sana fikh akaidle ilgili liste aticam faydalanmak istersen o liste kitablardan güvenilir şekilde faydalanabilirsin isimlerini aticam aklimda kaldı soyliyim dedim

Ben umutluyum seneye bitecek
Pozitif olalım,evrene pozitif enerji yollayalım
Tamam sultanım sen öyle diyorsan evreennn duy bizi bak olumluyuz sana karşı, bizi üzme oldu mu
Valla sağlığımız olsun da nabalim.
Ben sana fikh akaidle ilgili liste aticam faydalanmak istersen o liste kitablardan güvenilir şekilde faydalanabilirsin isimlerini aticam aklimda kaldı soyliyim dedim
Aa çok iyi olur çok sevinirim. İki gündür bakıyorum söylediklerinize kimisi 8 cilt kimisi tek kitap mesela Riyazüssalihin emin olamadım hangisini almalıyım, tek kitap olan fazla mı sadeleştirilmiş 8 cilt olan çok mu ağır gelir gibisinden. İmam Gazalinin Ihyauulumuddin de aynı şekilde. Sen bana bi el at özel mesaj açık mı senin

H M Canım, abimin rahatsızlığından dolayı hiç iyi değilim. Beni bu ara pas geçin ya da ne kadar adımım varsa onu vereceğim. Tansiyonum düşmüyor, hususi yürüyemiyorum.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ağır bir şey yoktur inşallah

Yok değilim aticam ben sana mesaj

ihyanın dili ağır canım, diyanet işlerinin komisyon tarafından çıkarılan ilmihalini düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…