Valla sağlığımız olsun da nabalim.Valla mutasyona uğradıysa seneye de böyle gidebilir bu seneyi geçtimaminn canım cümlemizin yardımcısı olsun. Sende ne var ne yok bakalım
kız sen de ilahiyatçı mısın?Valla sağlığımız olsun da nabalim.
Ben sana fikh akaidle ilgili liste aticam faydalanmak istersen o liste kitablardan güvenilir şekilde faydalanabilirsin isimlerini aticam aklimda kaldı soyliyim dedim
Yok değilim modelist iktisatçıkız sen de ilahiyatçı mısın?
en güzeli canım benimYok değilim modelist iktisatçı
İlahiyatçı degilsemde bilmem gerekenleri bilmeye çalışıyorum
Tamam sultanım sen öyle diyorsanBen umutluyum seneye bitecek
Pozitif olalım,evrene pozitif enerji yollayalım
Aa çok iyi olur çok sevinirim. İki gündür bakıyorum söylediklerinize kimisi 8 cilt kimisi tek kitap mesela Riyazüssalihin emin olamadım hangisini almalıyım, tek kitap olan fazla mı sadeleştirilmiş 8 cilt olan çok mu ağır gelir gibisinden. İmam Gazalinin Ihyauulumuddin de aynı şekilde. Sen bana bi el at özel mesaj açık mı seninValla sağlığımız olsun da nabalim.
Ben sana fikh akaidle ilgili liste aticam faydalanmak istersen o liste kitablardan güvenilir şekilde faydalanabilirsin isimlerini aticam aklimda kaldı soyliyim dedim
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ağır bir şey yoktur inşallahH M Canım, abimin rahatsızlığından dolayı hiç iyi değilim. Beni bu ara pas geçin ya da ne kadar adımım varsa onu vereceğim. Tansiyonum düşmüyor, hususi yürüyemiyorum.
Yok değilim aticam ben sana mesajTamam sultanım sen öyle diyorsanevreennn duy bizi bak olumluyuz sana karşı, bizi üzme oldu mu
Aa çok iyi olur çok sevinirim. İki gündür bakıyorum söylediklerinize kimisi 8 cilt kimisi tek kitap mesela Riyazüssalihin emin olamadım hangisini almalıyım, tek kitap olan fazla mı sadeleştirilmiş 8 cilt olan çok mu ağır gelir gibisinden. İmam Gazalinin Ihyauulumuddin de aynı şekilde. Sen bana bi el at özel mesaj açık mı senin
Ya geçmiş olsunn nesi var? Coronami? Peki olur tabiH M Canım, abimin rahatsızlığından dolayı hiç iyi değilim. Beni bu ara pas geçin ya da ne kadar adımım varsa onu vereceğim. Tansiyonum düşmüyor, hususi yürüyemiyorum.
Sağolasın canım, şuanlık ağır canım.Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ağır bir şey yoktur inşallah
Corona canım.Ya geçmiş olsunn nesi var? Coronami? Peki olur tabi
Rabbim şifa versin inşallahSağolasın canım, şuanlık ağır canım.
Corona canım.
Amin canım, inşallah. Şimdi hastaneye ona bir şeyler götürmek için çıkıyorum. Camdan da olsa görürüm belkiRabbim şifa versin inşallah
Peki gosterebiliyorlarmi öyle inşallah gorurusunAmin canım, inşallah. Şimdi hastaneye ona bir şeyler götürmek için çıkıyorum. Camdan da olsa görürüm belki
ihyanın dili ağır canım, diyanet işlerinin komisyon tarafından çıkarılan ilmihalini düşünebilirsin.Tamam sultanım sen öyle diyorsanevreennn duy bizi bak olumluyuz sana karşı, bizi üzme oldu mu
Aa çok iyi olur çok sevinirim. İki gündür bakıyorum söylediklerinize kimisi 8 cilt kimisi tek kitap mesela Riyazüssalihin emin olamadım hangisini almalıyım, tek kitap olan fazla mı sadeleştirilmiş 8 cilt olan çok mu ağır gelir gibisinden. İmam Gazalinin Ihyauulumuddin de aynı şekilde. Sen bana bi el at özel mesaj açık mı senin
çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlığına kavuşur. Rabbim şifa versinAmin canım, inşallah. Şimdi hastaneye ona bir şeyler götürmek için çıkıyorum. Camdan da olsa görürüm belki
Riyazüssalihin oluyor sanırım o zaten dimi tamamdır teşekkür ederimihyanın dili ağır canım, diyanet işlerinin komisyon tarafından çıkarılan ilmihalini düşünebilirsin.
yok o ayrı bir kitap. Hadis kitabı.Riyazüssalihin oluyor sanırım o zaten dimi tamamdır teşekkür ederim
Ha doğru ilmihal diye yazmışsınız zaten tamamdır sağ olunyok o ayrı bir kitap. Hadis kitabı.
İyi durumda olanları, camdan görebiliyorlarmış. Fakat ben göremedim, yerinden kalkamayacak durumdaymış. Birkaç gün sabredin dedi sorumlu hemşire, toparlayacağa benziyor dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim bakalım.Peki gosterebiliyorlarmi öyle inşallah gorurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?