kız neden öyle dedin ?H M canım artık devam etmeyelim mi diyorsun yani? Ben zaten düzenli yürüyorum . Ama böyle de fena değildi
İnşaallah canımSAğolasın canımmmmbu vesileyle ümüğüme de sahip çıkar zayıflarım inşallah
Hani nerde digerleri yok
JES @Sabr-Sukur-Dua @WunderLost
@Arrietty_ @umayimo
C Capanin Gururu Teyom @Fulyaa21
@yenibirben25Oriana
@Sohrab
Bu haftayı bitirelim bende artık forumda pek aktif olmayacagim daha sora arkadaşlar
Yani yürüme aliskinligi oluştu artik bence cogumuzda yürüyor zaten bende yürümeye devam edicem şükür
Ocak ayında aktif olamayacağım için aralığı bitirelim diye düşünmüştüm
Yaaaaaaaaaa
Rica ederim canim harekette bereket vardır diyip birlikte başladıkAy dün siteye giremedim, bakım çalışması olmuş heralde, sadece 2018 adım attımatayım görüntüsünü, evet bi alışkanlık oluştu gerçekten(ben bu ara sağlık durumundan pek yapamadım ama teşvik ediyor yapmaya devam edeceğim inşallah) bu yüzden sana çok teşekkür ederim canımm
Vayy jeeessm devammBenim için de telefon taşımak çok imkansız gibiydi dayanamadım gittim aldım.
Kurulumunu bilmiyorum onu yapayım artık hiç çıkarmam kolumdan. Senin memnun olmana çok sevindim
Amin inşallah canim benm yürümeye devam grubta siz devam etmek sürece dururEvet, burası olmasa ben gunluk bin adım bıle atmıyordum,H M ile tanıstıgımdan berı yürüyorum, saolsun motıve oluyorum burası sayesinde, once 2 bın 3bın, derken ıkı gundur 5bın oluyor, umarım boyle devam eder artıslar,.. Hepımız ıcın guzel seylere vesile olsun
Bizi bırakmaaaaaArkadaslar isterseniz ederiz ben zorluyormusum gibi oluyorben bu hafta için demedim sonrası için istemesseniz btiiririz dedim yarışı
Ben 1 ayda daha musaitim yürüyeceğim de ama kendimi baskıcı gibi hissettim
Biz yürüyoruz malum burda görevimiz hareketsizleri harekete çağırmak yürüyenler olarak vazifeliyizBizi bırakmaaaaa
Yeter yeter çok yorma güzelim ayakcıkları
Bu hafta beni geçtin bı sıra alta daha gectim sayendeYeter yeter çok yorma güzelim ayakcıkları
Çok seviyorum yürümeyi. Vücut da istiyor artık.Biz yürüyoruz malum burda görevimiz hareketsizleri harekete çağırmak yürüyenler olarak vazifeliyiz
Bu hafta ilk 3ü hedefliyorum da söylemesi ayıpBu hafta beni geçtin bı sıra alta daha gectim sayende
Bende kendime iyilik yapıyorum yürüyerek sağlık için yapmam gerekÇok seviyorum yürümeyi. Vücut da istiyor artık.
Öyle gözüküyor , fırsatını buldunBu hafta ilk 3ü hedefliyorum da söylemesi ayıp
İyi yürüyenler ortada yokken değerlendiriyorumÖyle gözüküyor , fırsatını buldun
Vay maşallah bende 3ü rüyamda hedeflerm artıkBu hafta ilk 3ü hedefliyorum da söylemesi ayıp
Jes hanımmmm tembellik yok rockyVay maşallah bende 3ü rüyamda hedeflerm artıkteo ayaklar sağlam herhangi bir ağrı sızı yok dimi bacaklar da ? Birde boy kilon ne kadar ? Birde berde yürüyorsun ?
Ahiret süali oldu affet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?