Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Vay maşallah bende 3ü rüyamda hedeflerm artık teo ayaklar sağlam herhangi bir ağrı sızı yok dimi bacaklar da ? Birde boy kilon ne kadar ? Birde berde yürüyorsun ?

Ahiret süali oldu affet
Boyum 1.70 canım. 65-66 kilo arasında gidip geliyorum. Nisanda başladım yürümeye. Tedavi sebebiyle ilaçlardan 83.5 kiloya çıkmıştım. Kurtuldum şükür kilolardan. Hafta içi Kampüs içinde yürüyorum. Öğrenci de yok. Hafta sonu da bizim mahalledeki sokaklarda yürüdüm. Aşırı soğuk olursa da evde danslı tempolu spor yaparım artık.

Canını yerim helal olsun sana İnşallah bende düşürebilirim şu kiloları, hava yastığı gibi geziyorum ortada

haaa şimdi anladım. O mesaj küçük bir sitem mesajıydı ben sizi zorla yürütmüyorum demek istedinnnnnn
Ya yürüyen yürüsün yürümeyen bırakacak olan bıraksın. Olası şeyler normal. Sen kaptan olarak üstüne düşeni yapıyorsun H M ötesi çok önemli değil. 1 eksilen olur 2 gelen olur. Bu topik devam eder. Sen dik dur yiğidim

haaa şimdi anladım. O mesaj küçük bir sitem mesajıydı ben sizi zorla yürütmüyorum demek istedinnnnnn
Yok valla çok baskı kuruyorum kaçtılar dedim
Yok ya ondan değil canim yukarda dediğim gibi ,
Ya ben adımsayar bile aldım çılgın şey
3 kişi de kalsak devam
Jess bende cok sevıyorım tembelliği yaa eşim koala falan der arada aşlahtan tembel hayvan falan dıye cagırmıyor
Yok artık kuzu sen papatyasin öyle şeyler demesin enişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…