Pariko tembellik benim diğer adımJes hanımmmm tembellik yok rockysen kaç kilosun boyun kac soyle bakim
Boyum 1.70 canım. 65-66 kilo arasında gidip geliyorum. Nisanda başladım yürümeye. Tedavi sebebiyle ilaçlardan 83.5 kiloya çıkmıştım. Kurtuldum şükür kilolardan. Hafta içi Kampüs içinde yürüyorum. Öğrenci de yok. Hafta sonu da bizim mahalledeki sokaklarda yürüdüm. Aşırı soğuk olursa da evde danslı tempolu spor yaparım artık.Vay maşallah bende 3ü rüyamda hedeflerm artıkteo ayaklar sağlam herhangi bir ağrı sızı yok dimi bacaklar da ? Birde boy kilon ne kadar ? Birde berde yürüyorsun ?
Ahiret süali oldu affet
haaa şimdi anladım. O mesaj küçük bir sitem mesajıydıNe güzel yürüyüşumus herkesbende kimse göndermeyince grev yapıyorlar Sandim dün siteye girilmemiş.meegrse
Canını yerim helal olsun sanaBoyum 1.70 canım. 65-66 kilo arasında gidip geliyorum. Nisanda başladım yürümeye. Tedavi sebebiyle ilaçlardan 83.5 kiloya çıkmıştım. Kurtuldum şükür kilolardan. Hafta içi Kampüs içinde yürüyorum. Öğrenci de yok. Hafta sonu da bizim mahalledeki sokaklarda yürüdüm. Aşırı soğuk olursa da evde danslı tempolu spor yaparım artık.
Ya yürüyen yürüsün yürümeyen bırakacak olan bıraksın. Olası şeyler normal. Sen kaptan olarak üstüne düşeni yapıyorsunhaaa şimdi anladım. O mesaj küçük bir sitem mesajıydıben sizi zorla yürütmüyorum demek istedinnnnnn
Ya ben adımsayar bile aldım çılgın şeyNe güzel yürüyüşumus herkesbende kimse göndermeyince grev yapıyorlar Sandim dün siteye girilmemiş.meegrse
Jess bende cok sevıyorım tembelliği yaa eşim koala falan der arada aşlahtan tembel hayvan falan dıye cagırmıyorPariko tembellik benim diğer adım
1.71 90 kg
Parikom en sevdiğim tiplerdensin reelde senle iyi ev partileri yapardık heJess bende cok sevıyorım tembelliği yaa eşim koala falan der arada aşlahtan tembel hayvan falan dıye cagırmıyor
Yok valla çok baskı kuruyorum kaçtılar dedimhaaa şimdi anladım. O mesaj küçük bir sitem mesajıydıben sizi zorla yürütmüyorum demek istedinnnnnn
Yok ya ondan değil canim yukarda dediğim gibi ,Ya yürüyen yürüsün yürümeyen bırakacak olan bıraksın. Olası şeyler normal. Sen kaptan olarak üstüne düşeni yapıyorsunH M ötesi çok önemli değil. 1 eksilen olur 2 gelen olur. Bu topik devam eder. Sen dik dur yiğidim
3 kişi de kalsak devamYa ben adımsayar bile aldım çılgın şey
Yok artık kuzu sen papatyasin öyle şeyler demesin enişteJess bende cok sevıyorım tembelliği yaa eşim koala falan der arada aşlahtan tembel hayvan falan dıye cagırmıyor
düşersin canım, yeter ki pes etme.Canını yerim helal olsun sanaİnşallah bende düşürebilirim şu kiloları, hava yastığı gibi geziyorum ortada
Ben de mutfağı temizledim detaylı. Biraz dinleneceğim.Eki Görüntüle 2745684
Masumlar apartmani var bugün sarjimda bitiyor gördüğünüz gibi telden izleyeceğim filmi telefonu şarja koyacağım yeter bukadar
Huu kızlar nabayysinizzz
Bende yaa beni hatırlayan safiye varmı dedi ahh. Cingöz kadın hemen konstu
Yaa ne güzel maşallah
Masumlara bakayrum safiyeyle ugrasiyoruzIyi sen nabaysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?