Dün gece yarısı beklerken uyuyami kaldınız
Yok kuzu forumda bakım vardı. Sayfaya girilemiyorduDün gece yarısı beklerken uyuyami kaldınızGünaydın.
AA doğru öyleymiş ben teli akşam bı bıraktım daha almadım ama sabah herkes görülmediğini söylediYok kuzu forumda bakım vardı. Sayfaya girilemiyordu
Dun ekran yakaladim atmayi unutmusumHani nerde digerleri yok
JES S Sabr-Sukur-Dua WunderLost
Arrietty_ Susmuyorr
C Capanin Gururu TeyomMucizemsn
@yenibirben25 @pariko
Sohrab
Bu haftayı bitirelim bende artık forumda pek aktif olmayacagim daha sora arkadaşlar
Yani yürüme aliskinligi oluştu artik bence cogumuzda yürüyor zaten bende yürümeye devam edicem şükür
Ocak ayında aktif olamayacağım için aralığı bitirelim diye düşünmüştüm
Ay dün siteye giremedim, bakım çalışması olmuş heralde, sadece 2018 adım attımHani nerde digerleri yok
JES S Sabr-Sukur-Dua WunderLost
Arrietty_ Susmuyorr
C Capanin Gururu TeyomMucizemsn
@yenibirben25 @pariko
Sohrab
Bu haftayı bitirelim bende artık forumda pek aktif olmayacagim daha sora arkadaşlar
Yani yürüme aliskinligi oluştu artik bence cogumuzda yürüyor zaten bende yürümeye devam edicem şükür
Ocak ayında aktif olamayacağım için aralığı bitirelim diye düşünmüştüm
İyi yapmışsın canım. Bende bileklik ile yürüyorum. Telefonla olmuyor malesefArkadaşlar bende bileklik aldım adımsayar(çok yürüyormuş gibi)
Telefon taşıyamıyorum çünkü. Sürekli bileğimde taşıyayım diyorum.
Nasıl olur sizce ?
Benim için de telefon taşımak çok imkansız gibiydi dayanamadım gittim aldım.İyi yapmışsın canım. Bende bileklik ile yürüyorum. Telefonla olmuyor malesef
Güle güle, sağlıklı günlerde kullan canımBenim için de telefon taşımak çok imkansız gibiydi dayanamadım gittim aldım.
Kurulumunu bilmiyorum onu yapayım artık hiç çıkarmam kolumdan. Senin memnun olmana çok sevindim
Ben de almak ıstıyorum, memnun kalırsınız umarımArkadaşlar bende bileklik aldım adımsayar(çok yürüyormuş gibi)
Telefon taşıyamıyorum çünkü. Sürekli bileğimde taşıyayım diyorum.
Nasıl olur sizce ?
SAğolasın canımmmmGüle güle, sağlıklı günlerde kullan canım
Yazarım görüşlerimi şöyle 1 hafta kullananıyım daBen de almak ıstıyorum, memnun kalırsınız umarım
Evet, burası olmasa ben gunluk bin adım bıle atmıyordum,SAğolasın canımmmmbu vesileyle ümüğüme de sahip çıkar zayıflarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?