Mezdeke oyna biraz hareketlensinAynen ondan yaptım. Sonra sıkı bir diyet yaparım kendine gelir
Dün akşam bağdaş kurmuş oturuyordum kanepede, ayağımı düzeltirken sol dizimde bi sıkıntı oldu(üni zamanı da başıma gelmişti bir kere) dizimi bükemiyorum, yürürken de sızlıyor biraz. Ben iptal im yani canım valla
Bugün inanılmaz halsizdim valla ona rağmen tamamladım ama yarın oynayayımMezdeke oyna biraz hareketlensin
Çok geçmiş olsun canımDün akşam bağdaş kurmuş oturuyordum kanepede, ayağımı düzeltirken sol dizimde bi sıkıntı oldu(üni zamanı da başıma gelmişti bir kere) dizimi bükemiyorum, yürürken de sızlıyor biraz. Ben iptal im yani canım valla
İyi gecelerİyi geceler herkese inşallah yarın görüşmek üzere
Sağ ol komşumÇok geçmiş olsun canım
Olsun bu şekilde güzel hiç kasmaz seni bu adımlar gayet rahat yapılıyor sonu güzel olsun da yürürsün elbet
Susmuyorr nasıl yuruyor hamile hamile
Aynen valla, baya soğudu. Sanırsın kış yeni geldiSağ ol komşumay havalar soğudu dimi yaa, bugün üşüdüm ben etkisini gösterdi yani
Peki geçmiş olsun canımDün akşam bağdaş kurmuş oturuyordum kanepede, ayağımı düzeltirken sol dizimde bi sıkıntı oldu(üni zamanı da başıma gelmişti bir kere) dizimi bükemiyorum, yürürken de sızlıyor biraz. Ben iptal im yani canım valla
Kar yağdi bizim burda yerler doluAynen valla, baya soğudu. Sanırsın kış yeni geldi
Olsun canim sağlığın daha önemli yinede hareketsiz değilsin inşallah geçer ağrıların magnezyum ve ilemi alakalı acba
Yani Aralık bitiyor biz daha yeni hava soğudu diyebiliyoruz bir taraftan da dimi, mevsimler de bozuldu iyiceAynen valla, baya soğudu. Sanırsın kış yeni geldi
Nassin dahaSağ ol canım Allah razı olsun
Namazı oturarak kılıyorum canım öyle söyleyim sana ama inşallah düne göre daha iyiyim, toparlarım yaniNassin daha
Çok şükür bende iyim nabalim gözlerimi açık ama ruhum uyuyorNamazı oturarak kılıyorum canım öyle söyleyim sana ama inşallah düne göre daha iyiyim, toparlarım yanisen nasılsınnn
Aminn insallahÇok şükür bende iyim nabalim gözlerimi açık ama ruhum uyuyor
İnşallah daha iyi olrusu.
Benm derdim neyse yat iste yaniAminn insallahamaann ben de uyusam 1 saat sonra geri kalkmak gerekecek diye oturuyorum, ruhum zaten hep uykuda benim Allah kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?