Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

GAptanımmmmm gece siteye giremedim yine atacağım ikisini birlikte
Nasılsinn jes ben jes yazarken kes yazıyor klavye yanlış anlama öyle yazarsam bazen
Gozukmuyorsun pek erkencisin sende

Reactions: JES
Nasılsinn jes ben jes yazarken kes yazıyor klavye yanlış anlama öyle yazarsam bazen
Gozukmuyorsun pek erkencisin sende
Jes’i kessss ben de arada hes yazıyorum hes kodunun hesi ahahhahaha

Olsun canim sağlığın daha önemli yinede hareketsiz değilsin inşallah geçer ağrıların magnezyum ve ilemi alakalı acba
Muhtemelen canım, bu haftalarda normalmiş. Doktoruma soracağım, takviye verir herhalde.

Reactions: H M
Canım ben ağır bir yemek yediğimde günlük 10 bin adımın haricinde kalkıp yarım saat dans ettim bu zayıflama sürecinde. Hem sevdiğim şeyi yediğim için mutlu oldum, hem de kilo almadım
Süper valla ya ben chloe ting e başladım aslında egzersiz olsun diye ama bu ay kür falan yaptım da ondan yapsam mı diye emin olamadım bir yandan da egzersiz engel olmaz diyorum sen düzenine devam et boşuna heveslendiriyorum kendimi. Aklımdan çıkarıp zayıflamaya odaklansam daha mantıklı olur sanırım. Tedavi için bile doktor kilo vermen şart dedi

ben ve eşim de korona olup geçirdik. Bülent Bey test verip bana gönderip olur almadan gelmeyin dedi. Tedavi biraz daha sarkabilir.

ben ve eşim de korona olup geçirdik. Bülent Bey test verip bana gönderip olur almadan gelmeyin dedi. Tedavi biraz daha sarkabilir.
Hadi ya sizde mi bekleme sürecine geçtiniz. Ya bana da kilo vermeden gelme dedi ya bütün sorumluluk bende olmuş oldu bir yandan kilo vermeye çalışıyorum bir yandan sanki tutacakmış bebek gibi kendimi yormasam mı diyorum saçma sapan düşünceler işte. Ben yine kilo vermeye odaklanaym tamamen. Senin kilon ideal sanırım demi.

evet canım. bana zaten zayıfla demedi. eşimin dna hasarı var. Onun tedavisine devam ediyorduk. O arada korona olduk. Bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…