Yok ya işlerim var telefonu elime almayacağım akşama belki blmiyorum canimsen bugün 30 bin yaparsın
Maşallah ya sen sabahtan bitiriyorsun yürüyüşüBen 15 bin adım atttim
Çok geçmiş olsun ya atlattınız sanırım coronayı. Rabbim bir daha göstermesin. Biz Bülent Beye gittiğimiz de filme baktı ameliyat dedi sonra 3 boyutlu ultrasonu var ya ordan baktı rahim gayet düzgün ve temiz dedi. 15 tane yumurta saydı amh İn 2nin üstündedir dedi. Test yaptırdık 2.23 falan çıktı. Eşimden de dna hasar testi istedi onada değerler çok iyi dedi. Sonra bana döndü diyetisyen kartı uzattı önce zayıflıyorsun dedi minimum 60 a kadar düşüyorsun sonra vitaminler önerdi 3 ay kullanıyorsun bunları diye. Tabi ben duramadım dinlemedim onu kalktım ist.a gittim tekrar tedaviye ama malesef olmadı 6 yumurta topladılar 4 tane döllendi 4.güne kadar hepsi çok iyi dendi 5.gün 1 tane orta kalite kaldı dendi yinede transfer edildi ama sonuç hüsran. Sonra pişman oldum Bülent hocayı dinlemediğim için. Başladım kilo vermeye 10 kg hafifledim. Kaldı 5 6 kilo oda gidecek inşallah. Vitamin takviyeleri de alıyorum doğal kürler de yapıyorum. Bakalım mucizemize o vesile olur inş. Bu arada benim amh 1.3 Dü. Ben hacdan gelen adem elması meyvesinin içindeki tohumu rendeleyip(taş gibi) bala karıştırıp 3 gün sabah akşam yedim. Meryem Ana eli otunu suya koyup geceden dualar okuyup dileğimi söyleyip kapatıp dolapta beklettim sabah akşam eşimle içtik. Sonra Bülent beye gidince hem rahmim için çok iyi şeyler söyledi hemde amh yükseldi. Bunlar dışında bişey de yapmadım açıkcası bu sebeple bunlara bağlıyorum.evet canım. bana zaten zayıfla demedi. eşimin dna hasarı var. Onun tedavisine devam ediyorduk. O arada korona olduk. Bakalım hayırlısı artık.
Var gaptanımm şimdi ikisini atayım
Atman için tören yapacağım sana mehterliVar gaptanımm şimdi ikisini atayım
Yok yok devam et bence
Yok Totis oturma moduna geçti daha kalkmazYok yok devam et bence
Ver mehterli veeeeer veeeeeerrr verdim m gitti
AA neden ki acaba bilen biri varsa yardımcı olsun olsunYalnız adımsayarı çalıştıramadım
Yok olmuyor açılmıyor hiçAA neden ki acaba bilen biri varsa yardımcı olsun olsun
Neden ki öyle oldu bozukmu?Yok olmuyor açılmıyor hiç
Bebiş için tedavi anlamında dedimH M canim hayirdir neoldu tedavi demissin
Heee tamam canim Rabbim insAllah hayirli haberlerini almayi nasip etsinBebiş için tedavi anlamında dedim
Hepimize inşallah tüm isteyen arkadaşlarımlaHeee tamam canim Rabbim insAllah hayirli haberlerini almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?