Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Bilmediğim konuda canim yoruma resim silmek yasakmis sonradan tamam dedim ama mevzu çok ciddiye alınmis şikayet edilmisim.
Yani internetten bı kuş resmi indirip sildim banlanacakmiyim dedim bilmiyordum makarasina yani bunu birileri çok.muhim birşey olarak.algilayavakki şikayet etmiş dünya kurtarıldı tebrikler ona

Nasıl yani ya ?? E parikoma sordum ben neden diye. Bizden biri mi şikayet etti seni ?

Nasıl yani ya ?? E parikoma sordum ben neden diye. Bizden biri mi şikayet etti seni ?
Maalesef öyle neyse boşver ben bliyorum o kişiyi kalitesi ortada herkesin amacı neydi bilemiyorum umrumdada değil scikcasi böyle çocukça basit konuları ciddiye alan insanlarla zaten muhabbet etmemek lazım.

Maalesef öyle neyse boşver ben bliyorum o kişiyi kalitesi ortada herkesin amacı neydi bilemiyorum umrumdada değil scikcasi böyle çocukça basit konuları ciddiye alan insanlarla zaten muhabbet etmemek lazım.
Senin gitme sebebin bir deneme yanılma fotosu koyup silmenden dolayı şikayet edilmense buna gerçekten çok üzülürüm. Benim de tanıdığım biriyse daha çok üzülürüm. Sonuçta hepimiz burda arkadaşız. Neyse sağlık olsun

Ondan ondan rapor öyle geldi başka ne olabilir kız da banlanmam sorun değil ki zaten

Sacmaligin daniskasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…