1 günde geldin gaptanım olsun üzülme ben yokluğunda hiç oturmadım Kızlar şahidimOyii gelmeyecektir jesim aslinda ama neyse keyfinizi kaçırmayalım ben sabikasizim zaten gelmemekte çok kasmaz
Bilmediğim konuda canim yoruma resim silmek yasakmis sonradan tamam dedim ama mevzu çok ciddiye alınmis şikayet edilmisim.Neden gittin ki
Tamam ablcimYok canım kiblemedim bunu söyledim sanaİstersen Mune 'ye sor
Nasıl yani ya ?? E parikoma sordum ben neden diye. Bizden biri mi şikayet etti seni ?Bilmediğim konuda canim yoruma resim silmek yasakmis sonradan tamam dedim ama mevzu çok ciddiye alınmis şikayet edilmisim.
Yani internetten bı kuş resmi indirip sildim banlanacakmiyim dedim bilmiyordum makarasina yani bunu birileri çok.muhim birşey olarak.algilayavakki şikayet etmişdünya kurtarıldı tebrikler ona
Maalesef öyle neyse boşver ben bliyorum o kişiyi kalitesi ortada herkesin amacı neydi bilemiyorum umrumdada değil scikcasi böyle çocukça basit konuları ciddiye alan insanlarla zaten muhabbet etmemek lazım.Nasıl yani ya ?? E parikoma sordum ben neden diye. Bizden biri mi şikayet etti seni ?
Hoşbuldum canisi nasılsınızHoş geldin kaptanım. Özledik
Senin gitme sebebin bir deneme yanılma fotosu koyup silmenden dolayı şikayet edilmense buna gerçekten çok üzülürüm. Benim de tanıdığım biriyse daha çok üzülürüm. Sonuçta hepimiz burda arkadaşız. Neyse sağlık olsunMaalesef öyle neyse boşver ben bliyorum o kişiyi kalitesi ortada herkesin amacı neydi bilemiyorum umrumdada değil scikcasi böyle çocukça basit konuları ciddiye alan insanlarla zaten muhabbet etmemek lazım.
Bırakmadık gaptanım evvoşum da parikom da vardıHelal olsun boş birakmamissiniz
Ondan ondan rapor öyle geldi başka ne olabilir kız daSenin gitme sebebin bir deneme yanılma fotosu koyup silmenden dolayı şikayet edilmense buna gerçekten çok üzülürüm. Benim de tanıdığım biriyse daha çok üzülürüm. Sonuçta hepimiz burda arkadaşız. Neyse sağlık olsun
Heya gördüm maşallah azmine hayranımAynen ya bak ben 10.000 bile yaptım nasıl böyle dersinarietty kaptan şahidimdir
Sacmaligin daniskasiBilmediğim konuda canim yoruma resim silmek yasakmis sonradan tamam dedim ama mevzu çok ciddiye alınmis şikayet edilmisim.
Yani internetten bı kuş resmi indirip sildim banlanacakmiyim dedim bilmiyordum makarasina yani bunu birileri çok.muhim birşey olarak.algilayavakki şikayet etmişdünya kurtarıldı tebrikler ona
İyiyim canımHoşbuldum canisi nasılsınız
Nevreste
Zipzip-
JES
@pariko
Arrietty_
@teolog8579
S Sabr-Sukur-Dua
Sohrab
Daha yazmadiklarim
Yok gorevli görevini yapsın ama şikayet komikSacmaligin daniskasi
Tabii ki hoşgeldinBen de katılabilir miyim aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?