Çok şükür iyim bende hamdolsun canisiİyiyim canımsen nasılsın
Gecedemi çalışıyorsun Allah yardimfin olsun iyi kosturuyorsunBen bol bol calistim
Cok kizdim sonra patronlara
Sali toplantiyi iple cekiyorum
Gece ise gidecegim azck uyusam ne guzel olurdu
Gaptanım o zaman benim 10 bin haftaya mı transfer olacakBu haftaki hesaplama kalsın kızlar şuan çok isim var yeni listede devam edelim inşallah
İyiyim canım çok şükürHoşbuldum canisi nasılsınız
Nevreste
@Zipzip-
JES
@pariko
Arrietty_
@teolog8579
@Sabr-Sukur-Dua
Sohrab
Daha yazmadiklarim
Noel diye sadece. Millet bu hafta 1-2 gun calisir. Benim gibi akilsizlar 6 gunGecedemi çalışıyorsun Allah yardimfin olsun iyi kosturuyorsun
Tamam hesaplicam ozaman şöyle yapalım herkes kendi toplam sayısını toplasa bu hafta yazsa bana olurmuHAyırrrrrrrrrrrr
Olur olur ben razıyımTamam hesaplicam ozaman şöyle yapalım herkes kendi toplam sayısını toplasa bu hafta yazsa bana olurmu
İşleyen demir paslanmaz niye öyle diyorsun deme öyleNoel diye sadece. Millet bu hafta 1-2 gun calisir. Benim gibi akilsizlar 6 gun
Evet adımsayar fotoğrafı atıyoruz bugunse başlangıç günümüz normalde. Yürüyüşünü 00:00 kadar tamamlamış.oluyorsunKızlar, peki her gün adım sayısını gösteren fotoğraf mı atıyoruz topiğe
Jes kacincisin meraktasin dimi bana yakın sındır büyük ihtimalOlur olur ben razıyımoh araya gitmedi ohhhhh
Kızlar gelin hesap vaktiiiiiii koşumnnn
Sütlü tatlılar karışmış ablaİyiyim canım çok şükür
YOK be gaptanım ben hala sonlardayım benceJes kacincisin meraktasin dimi bana yakın sındır büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?