Yani bugün de atacak mıyız canımEvet adımsayar fotoğrafı atıyoruz bugunse başlangıç günümüz normalde. Yürüyüşünü 00:00 kadar tamamlamış.oluyorsun
Bugünün yürüyüşü bitirdinmi ki daha erken degilmi akşam atsan daha iyi olur herkesi not almam daha iyi oluyor beni rtiketliyerek atarsan daha iyi görürümYani bugün de atacak mıyız canımşimdi atayım mı yoksa 00:00'a kadar bekleyeyim mi?
Çok sevindim ya, her gün yürüyorum ama bu topik çok güzel oldu
Heya oda gitmiş tam bakamadım ama tatlılardan sanırımNoldu la ohaaaa evvoş gitmiş
Son yorumlrına bakıp anlarım şimdi dur senHeya oda gitmiş tam bakamadım ama tatlılardan sanırım
SormaAksiyon seviyoruz
Son yorumlrına bakıp anlarım şimdi dur sen
Son yorumlrına bakıp anlarım şimdi dur sen
Tamam canım benim, sana zorluk olmasınBugünün yürüyüşü bitirdinmi ki daha erken degilmi akşam atsan daha iyi olur herkesi not almam daha iyi oluyor beni rtiketliyerek atarsan daha iyi görürüm
Daha iyi olur arada karışıyor çünküTamam canım benim, sana zorluk olmasınakşam atarım fotoğraf aslında ben sabah aç karnına yapıyorum yürüyüşümü ama akşama kadar tekrar yürürüm herhalde
Aynen aynen bosverBuldum da bulmaz olaydım yoktan yere gitmiş bildiğin. Millet sıkılıyor valla bak samimi söylüyorum sıkılıyor birilerine sarıyor. Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktanEvvoşş sende erken gelirsin az sabır şampiyonluk kutlaman var
Boşver konuşmayalım bende banlanmıyım. 10 gün gelmem şimdi. Uslu durmam lazım
Oy canim ya gereksiz gitmiş neyse oda gelir sanırım yarınOlay onun konudan çıktı zaten
Oylemi yaptinizmi hadi hayırlı olsun
Tamam canım akşam atıyorumDaha iyi olur arada karışıyor çünkübende öyle bazen gündüz bitiriyorum ocnedende aç karna yürürdum dışarıda daha rahat yruunuyor sanki oyle
Yok faeketmez istediğin zaman at akşamdan yada sabahtan olurTamam canım akşam atıyorumakşam saati fark eder mi canım?
Alıştım sabah aç karnına yürümeye, artık istesem de geç saate bırakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?