Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Evet adımsayar fotoğrafı atıyoruz bugunse başlangıç günümüz normalde. Yürüyüşünü 00:00 kadar tamamlamış.oluyorsun
Yani bugün de atacak mıyız canım şimdi atayım mı yoksa 00:00'a kadar bekleyeyim mi?
Çok sevindim ya, her gün yürüyorum ama bu topik çok güzel oldu

Yani bugün de atacak mıyız canım şimdi atayım mı yoksa 00:00'a kadar bekleyeyim mi?
Çok sevindim ya, her gün yürüyorum ama bu topik çok güzel oldu
Bugünün yürüyüşü bitirdinmi ki daha erken degilmi akşam atsan daha iyi olur herkesi not almam daha iyi oluyor beni rtiketliyerek atarsan daha iyi görürüm

Son yorumlrına bakıp anlarım şimdi dur sen

Buldum da bulmaz olaydım yoktan yere gitmiş bildiğin. Millet sıkılıyor valla bak samimi söylüyorum sıkılıyor birilerine sarıyor. Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan Evvoşş sende erken gelirsin az sabır şampiyonluk kutlaman var

Boşver konuşmayalım bende banlanmıyım. 10 gün gelmem şimdi. Uslu durmam lazım

Bugünün yürüyüşü bitirdinmi ki daha erken degilmi akşam atsan daha iyi olur herkesi not almam daha iyi oluyor beni rtiketliyerek atarsan daha iyi görürüm
Tamam canım benim, sana zorluk olmasın akşam atarım fotoğraf aslında ben sabah aç karnına yapıyorum yürüyüşümü ama akşama kadar tekrar yürürüm herhalde

Tamam canım benim, sana zorluk olmasın akşam atarım fotoğraf aslında ben sabah aç karnına yapıyorum yürüyüşümü ama akşama kadar tekrar yürürüm herhalde
Daha iyi olur arada karışıyor çünkü bende öyle bazen gündüz bitiriyorum ocnedende aç karna yürürdum dışarıda daha rahat yruunuyor sanki oyle

Aynen aynen bosver sen de dur gitme

Reactions: JES
Daha iyi olur arada karışıyor çünkü bende öyle bazen gündüz bitiriyorum ocnedende aç karna yürürdum dışarıda daha rahat yruunuyor sanki oyle
Tamam canım akşam atıyorum akşam saati fark eder mi canım?
Alıştım sabah aç karnına yürümeye, artık istesem de geç saate bırakmıyorum.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…