Bahça duvarından aştık koştuk dolaştıkOyyyy kulaklarım çınladı meğer ondanmis
Ney gözükmüyor yine etiket yapıyım mi sana ??Jes beni konuya etiketlemissin sorun gözükmüyor değerlerinde hap kullanirdirtlar ama yinede canim benm
Çok teşekkür ederimBu arada çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin
Yap bakım biNey gözükmüyor yine etiket yapıyım mi sana ??
Ahahah aynen evoşu dinlemedik bile bizBahça duvarından aştık koştuk dolaştıkevvoş kederimizden yürüyemeyiz oturalım dedi de inanmadık ona
Tembel teneke o soracam ona eğer okuyorsaAhahah aynen evoşu dinlemedik bile biz
Evvoş uçtuBahça duvarından aştık koştuk dolaştıkevvoş kederimizden yürüyemeyiz oturalım dedi de inanmadık ona
AaaBurdayımdün pek yürüyemedim, bu ara performansımda düşüş var.
Hahah inşallah. Bu ara bi ağırlık çöktü üstüme, midem sürekli şiş gibi rahatsız ediyor. Toparlamaya çalışyorum.Aaaağrın sizin varsa birşey diyemem hamilesin gelgitlerinde olur ruh beden halin ksrisik olabilir ama yürüyen tospaa sinn kendine gel ilk fırsatta
Artık öne doğru gidiyorsun yavaştan hazırlık sanırımHahah inşallah. Bu ara bi ağırlık çöktü üstüme, midem sürekli şiş gibi rahatsız ediyor. Toparlamaya çalışyorum.
Gelcem kız öyle kolay kurtulamazsın bendenArtık öne doğru gidiyorsun yavaştan hazırlık sanırıminşallah siz sağlıklı olunda beklerim her zaman
Kurtulmayalim tabikiGelcem kız öyle kolay kurtulamazsın benden
Neyi yazican : =) Adimlarimizi mi?Evet kendi adimlarimizi.hesaplayalim ben yazicam birazdan.
Ya bı haftalık adım sayılarımızı toplamını hesap yapmadık ya canimNeyi yazican : =) Adimlarimizi mi?
Tam anlamadim ben
ay sen en iyisi yap ben bakamYa bı haftalık adım sayılarımızı toplamını hesap yapmadık ya canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?