Tamam canım, teşekkür ederimYok faeketmez istediğin zaman at akşamdan yada sabahtan olur
Tesekkur ederım cnm grip gıbı bısey aksama kadar burnumu sıldım, uyudum, halsızdım bıraz, dune gore daha ıyıyım bugun
Ben gece 12 ye 5 kala atıyorum tek bir adımım dahi boşa gitmesin diyeTamam canım akşam atıyorumakşam saati fark eder mi canım?
Alıştım sabah aç karnına yürümeye, artık istesem de geç saate bırakmıyorum.
O zaman ben de seni örnek alıp oniki'ye beş kala atayım fotoğrafBen gece 12 ye 5 kala atıyorum tek bir adımım dahi boşa gitmesin diyegrup sonuncusu olarak her adımım kıymetlidir benım
Ayıptır sorması kac cıvarı adım atıyorsun, merak ettımO zaman ben de seni örnek alıp oniki'ye beş kala atayım fotoğrafgüzel fikir verdin, tek bir adım bile ziyan olmasın
Yok ya niye ayıp olsunAyıptır sorması kac cıvarı adım atıyorsun, merak ettım
MaşallahhYok ya niye ayıp olsunbazen 16 bin, 18 bin oluyor bazende 9-10 bin oluyor ama pazar günleri izin veriyorum kendime
Çok teşekkür ederim
Aynı duygu bendede varÇok teşekkür ederimyaklaşık 2,5 yıldır Yapıyorum, alışkanlık oldu herhalde belli bir sayıya gelmediği zamanlar resmen vicdanım rahatsız oluyor
Ya aksaklık oldu toparlayamadim durumu smdiTesekkur ederım cnm grip gıbı bısey aksama kadar burnumu sıldım, uyudum, halsızdım bıraz, dune gore daha ıyıyım bugun
Bu arada iyiki hesaplama yapmadın
Ben seni etiketlemeyi beceremedim kızAynı duygu bendede var
Aynen bende bazen o civarlar bazen daha yüksek yapıyorum
Darısı bana olsun ınsallahÇok teşekkür ederimyaklaşık 2,5 yıldır Yapıyorum, alışkanlık oldu herhalde belli bir sayıya gelmediği zamanlar resmen vicdanım rahatsız oluyor
Sende mi şimdi şöyle çok basit aslında @ yazıp hemen yanına H boşluk MBen seni etiketlemeyi beceremedim kız
Çok güzel ya, böyle yürümeyi sevenlerle daha güzel olacak sanki
Sıfırları fazladan sayarmısımYa aksaklık oldu toparlayamadim durumu smdijes üzülüyor herkes kendi hesaplasinda kendi puanını atsın dedik
Geçmiş olsun canım tamda test zamanı degilmiydikiDarısı bana olsun ınsallah
Olur kız olur, zaten yürüyorsun. Her gün biraz biraz arttırıp yürüyünce bir bakmışsın çok çok ilerleme olmuşDarısı bana olsun ınsallah
Test salı gunu bebegımGeçmiş olsun canım tamda test zamanı degilmiydiki
İlk ikisini yaptım da boşluk kısmında sınıfta kaldımSende mi şimdi şöyle çok basit aslında @ yazıp hemen yanına H boşluk M
Tabi tabi ben binlerden cıktım 5 binlereOlur kız olur, zaten yürüyorsun. Her gün biraz biraz arttırıp yürüyünce bir bakmışsın çok çok ilerleme olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?