Yaa dur bakım hemen uzulmeyelim inşallah olurTest salı gunu bebegımama bugun Bı tane yaptım, negatif
İnsallahhYaa dur bakım hemen uzulmeyelim inşallah olur
MükemmelTabi tabi ben binlerden cıktım 5 binlere
İnşallah, evın içinde ancak bu kadar oluyor, okullar acılırsa kac bınler yaparım, hıc oturamam dersteMükemmeldaha kaç binleri göreceksin
Gerçekten evde baya zor oluyor ama işte durum belli. İnşallah bitsin de, herkes rahat nefes alsınİnşallah, evın içinde ancak bu kadar oluyor, okullar acılırsa kac bınler yaparım, hıc oturamam derste
İnşallah olucak inanıyorum benİnsallahholmazsa da sorun yok tedaviye baslıcaz bu ay
Bizim zaten şuan kardan yurunmutlyor anca kayilirGerçekten evde baya zor oluyor ama işte durum belli. İnşallah bitsin de, herkes rahat nefes alsın
Ayyy bize de yolla kııızBizim zaten şuan kardan yurunmutlyor anca kayilir
İnsallahhGerçekten evde baya zor oluyor ama işte durum belli. İnşallah bitsin de, herkes rahat nefes alsın
Nasip kuzumİnşallah olucak inanıyorum ben
Çok var kim tasiayacakAyyy bize de yolla kııız5 senedir kar görmüyoruz
Kız benim için taşı kız ne olurÇok var kim tasiayacakkar tatili yapmak lazım ama oda zor şu zamanda
Muzkican yaaa1 günde geldin gaptanım olsun üzülme ben yokluğunda hiç oturmadım Kızlar şahidim
Oyyyy kulaklarım çınladı meğer ondanmis
Ah ah çok efkarlı geçti zaman sensiz
Jes beni konuya etiketlemissin sorun gözükmüyor değerlerinde hap kullanirdirtlar ama yinede canim benmAh ah çok efkarlı geçti zaman sensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?