Masum ve tatlı kısss uuu çok hoşCok masumane yazmıstım halbuki ben
Bi film vardı bilirmisin bılmem muzkocum bi adam kızın arkasından sureklı olup olmadık yerde cıkıp Yolunu mu kaybettin küççük kız diyoduMasum ve tatlı kısss uuu çok hoş
Cumartesi başlıyoruz normalde canım ama listede pazartesi den başladım karışıklık olmasın diye yine 7 gün yaniH M canm cumartesi pazarı, pazartesinden itibaren mı yazmaya baslıyorsun, ben sadece 1 gun adım gondermedım ama 5 gun hesapladım
O zaman persembe gonderdıklerımız listede yok, ben İlk sayfada ne yazıyorsa onu hesapladım da, benım sadece 1 gun eksık olması gerekti, neyse sonucu hıc etkılemıcek ama benım 1 gunum hesaplanmadıCumartesi başlıyoruz normalde canım ama listede pazartesi den başladım karışıklık olmasın diye yine 7 gün yani
Yok geç koydun bende banlandim ya canim haberin yokmu ekleyemedim kimseninkiniO zaman persembe gonderdıklerımız listede yok, ben İlk sayfada ne yazıyorsa onu hesapladım da, benım sadece 1 gun eksık olması gerekti, neyse sonucu hıc etkılemıcek ama benım 1 gunum hesaplanmadı
Parikoşum muskican da sana yolunu gösterir istersenBi film vardı bilirmisin bılmem muzkocum bi adam kızın arkasından sureklı olup olmadık yerde cıkıp Yolunu mu kaybettin küççük kız diyodubırden onu anımsadım sen böyle deyınce ahah
NasılParikoşum muskican da sana yolunu gösterir istersen
007 Jessica Bond@teolog8579 111.198 adım
Mucizemsn 92.879 adım
H M 90.640 adım
Arrietty_ 79.976 adım
@-cantanem- 68.791 adım
@umayimo 45.407 adım
JES 40.267 adım
S Sabr-Sukur-Dua 34.994 adım
Sohrab [/USER] 23.279 adım
geldikce yazacağım.
Daha vermeyenler var S so sorry Y yenibirben25 bende 4ncu sende 9ncu olucaksin büyük ihtimal007 Jessica Bond7. Oldum
Sen çık aradan bizi pariko ile başbaşa bırak
Olsun doğru iş yapanı 9 köyden kovarlar demişler
Sen çık aradan bizi pariko ile başbaşa bırak
Gaptanımmmm öp beni öyle gitUyumaya gidiyorum zaten
Benden bu günlük bu kadar
Yok geç koydun bende banlandim ya canim haberin yokmu ekleyemedim kimseninkini
Tmm cnm farkında deılımSohrab ben burda olmadığım için eklemedim sen persembeyi cuma günü attın
Kendiniz hesaplayın elinizdeki verilerle dedim bu haftalık o yüzden
Olmaz kenara çekildim benGaptanımmmm öp beni öyle git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?