Keseceğim kendimi yine mi küstün sen banaOlmaz kenara çekildim ben
Hala 007 Jessica Bond’um@teolog8579 111.198 adım
Mucizemsn 92.879 adım
H M 90.640 adım
Arrietty_ 79.976 adım
@-cantanem- 68.791 adım
@umayimo 45.407 adım
JES 40.267 adım
S Sabr-Sukur-Dua 34.994 adım
Sohrab [/USER] 28.536 adım
geldikce yazacağım.
Keseceğim kendimi yine mi küstün sen bana
Onlara daha var teyzesi önce küçük H M ler gelsin de bizde 6-7 aya arkanızdan geliriz inşallahhhhhhasip kesme dur hemen küçük jesler gelcek daha
Yaa hadi isnallah hepimizin gönlüne göre olsun minikler dolaşsın ordeklerOnlara daha var teyzesi önce küçük H M ler gelsin de bizde 6-7 aya arkanızdan geliriz inşallahhhhhh
Erkenden mi bu saatte olmaz kuzu uyuyamazsın dahaUyumaya gidiyorum zaten
Muskicanım tişikkürler göstermiş kadar oldun çiçeğimParikoşum muskican da sana yolunu gösterir istersen
Erkenmis sora farkettim gözlerim alerjiden bı şekil.oldularErkenden mi bu saatte olmaz kuzu uyuyamazsın daha
Çok pratik olmuş.Muskicanım tişikkürler göstermiş kadar oldun çiçeğim
Ay inşallahhhh canlarım totoşlarını yerimYaa hadi isnallah hepimizin gönlüne göre olsun minikler dolaşsın ordekler
Neye alerji oldun yine pekisiErkenmis sora farkettim gözlerim alerjiden bı şekil.oldular
Ben ikizim bı kere ikiz tuttu düştü oda demekki nasipAy inşallahhhh canlarım totoşlarını yerimama bizim iki tarafta da ikiz yok mümkün değil olurda tek bir jesim olacak inşallahhhh teyzesi
Senin ve evvanın mervenin ikizleri olur da severiz inşallahhhh
Yerim seni çiçeğimmmm gel şöyle hele gellllMuskicanım tişikkürler göstermiş kadar oldun çiçeğim
Benimde ikizim olsun duanı baştan duzgun soyle muzkiiiAy inşallahhhh canlarım totoşlarını yerimama bizim iki tarafta da ikiz yok mümkün değil olurda tek bir jesim olacak inşallahhhh teyzesi
Senin ve evvanın mervenin ikizleri olur da severiz inşallahhhh
Blmiyorum yediğim birşeyler yaptı kuzum. Yüzümde kabardı dokundu sanırım biraz çerezi.fazla kaçırdım galibaNeye alerji oldun yine pekisi
Yavrularım yine gelecek inşallahhhh annesi merak etmeBen ikizim bı kere ikiz tuttu düştü oda demekki nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?