Bir günlük müydü 9 binler
Nasılsın canımBir günlük müydü 9 binler
Şaka yapıyorum canım benim valla bende tembelim haftasonu ama TV izlerken ayakta izliyorum o dereceHaftasonu bugün hemm hıh
İyiyim canım benim sağol sen nasılsın? Nasıl gidiyor hangi aşamadasın?Nasılsın canım
Bende şaka yapıyorum canımŞaka yapıyorum canım benim valla bende tembelim haftasonu ama TV izlerken ayakta izliyorum o derece
Herkesin aklını çelme bariBende şaka yapıyorum canımvalla ben de yatarak tv izliyorum aşırı zevkli oluyor tavsiye ediyorum
Yok tabiki olmaz arada fire oluyorH M benim bugün normalde dinleme günüm. Bugün adım sayım yok yani.
Ben dün katıldım ya bir şey olur mu? Düzeni bozmuş olmam değil mi?
İyim hamdolsun suanlik aynı canim beklitoruz inşallahİyiyim canım benim sağol sen nasılsın? Nasıl gidiyor hangi aşamadasın?
Çok güzel olacak herşey inan rabbim geri çevirmeyecek bu kez hiçbirimiziİyim hamdolsun suanlik aynı canim beklitoruz inşallah
Allah razı olsun canim inşallah ederiz konusuruz yine bı baslasinda hayırlısıylaÇok güzel olacak herşey inan rabbim geri çevirmeyecek bu kez hiçbirimizi41 Meryem suresini biliyorsundur tedaviye başlayınca okuyalım canım istersen. Yine konu açarsın 41 kişi okusa ne güzel olur kimin duasının kabul olacağı belli olmaz diyorlar hep
Sağol canım benimC Capanin Gururu Teyom cok gecmis olsun
Oh be, çok teşekkür ederimYok tabiki olmaz arada fire oluyor
Atmistim 2binli biseydi.Estagfirullah canim bziimkide bazen 3 köşeli filan oluyor
Dünkü adimini attinmi canim gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?