Kız dur daha horozlar ötmediUyaniiin
Yurume vakti
6. 30 a geliyordu. Olur mu hic. Ötmüstür. Sen duymamissindirKız dur daha horozlar ötmedi
Vardiyadamisin yine.6. 30 a geliyordu. Olur mu hic. Ötmüstür. Sen duymamissindir
EvetVardiyadamisin yine.
Duymamış olabilirim
Oyy ya kıyamam.. kaç çocuğun var canim kucuklermiEvet
Allak bullak oldum iyice.
Gunduzum uyumakla gecti. Bugunde Öglene kadar uyurum. Sonra normal duzen gibi aksam yatmam gerek. Cocuklari mi goremez oldum
2 taneOyy ya kıyamam.. kaç çocuğun var canim kucuklermi
Oyy Rabbim size bağışlasın babalarımi bakıyor peki kızlar başka tabi anneye karşı2 tane
Oglum 8 yasinda kizim 5 yasinda.
Oyle kucuk degiller ama Anne delisi kizim var
Evet babalari bakiyorOyy Rabbim size bağışlasın babalarımi bakıyor peki kızlar başka tabi anneye karşı
İnşallah isteyen herkesin canim en yakın zamandaEvet babalari bakiyor
Ama birdaha tövbe gece isi :))
Bana zor degilde, esim dun aksam baya daralmis belliydi
Babaci Olur derler ama bizimki bir baska.
Darisi basinarabbim tez zamanda Sana evlat nasip etsin
Aminİnşallah isteyen herkesin canim en yakın zamandaerkekler tez canlıdır iyi bakıyor yine hepsi sabirli değil
Sende çalışıyorsun sanada yazık olsun öyle demeAmin
Birde felaket soguklar var disari da cikmak istemiyorlar. Araba ile gezdireyim Oda yok
Adam da hakli daralmakda. 24 saat evde 2gundur
Bana zaten hepden yazikSende çalışıyorsun sanada yazık olsun öyle deme
Profil resmine bayılıyorumBana zaten hepden yazik
Tesekkur ederimProfil resmine bayılıyorum
Cok gecmis olsunSevgili yol arkadaşlarım rım rım rımm
Sabah düştüm bileğimi burktum sanıp hastaneye gittik. Orta parmağımı büyük bir başarı sonucu kırmamdan ötürü, zaten çok muhteşem olmayan adımlarıma ara veriyorum.
Alçılı ayağımla koltuk keyfi, Netflix dizileri, yabancı filmler serisi, çerez cips partileri, sınırsız hizmet ve konfor ile kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma
Bileydim daha önce kırardım ayağımı da parmağımı da
Arada etiket yapın da benim yarım kadar bile olmayan adımlarınıza kahkaha emojisi koyayım
GaptanımmmH M
C A N O
Arrietty_
Oriana
C Capanin Gururu Teyom
Susmuyorr
Mucizemsn
Y yenibirben25
S so sorry
HALLEYS
muskicanımmm naptın kendine böylee geçmiş olsun yaüzüldüm şimdi inşallah cabuk ıyıleşir parmagın kendine dikkat et. Evet tv karsıdında film fln izle ama abur cubur yasak sadece uzanıp yatabilirsin o kadarSevgili yol arkadaşlarım rım rım rımm
Sabah düştüm bileğimi burktum sanıp hastaneye gittik. Orta parmağımı büyük bir başarı sonucu kırmamdan ötürü, zaten çok muhteşem olmayan adımlarıma ara veriyorum.
Alçılı ayağımla koltuk keyfi, Netflix dizileri, yabancı filmler serisi, çerez cips partileri, sınırsız hizmet ve konfor ile kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma
Bileydim daha önce kırardım ayağımı da parmağımı da
Arada etiket yapın da benim yarım kadar bile olmayan adımlarınıza kahkaha emojisi koyayım
GaptanımmmH M
C A N O
Arrietty_
Oriana
C Capanin Gururu Teyom
Susmuyorr
Mucizemsn
Y yenibirben25
S so sorry
HALLEYS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?