Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Sus kız aramızda bilerek yaptım zaten

Nasıl oldu İnan anlamadım düz yolda yürürken bildiğin ama çabuk iyileşmesin ya offf sus sen

Olmaz parikommmm olmazzzzzz filmler keyifsiz olmaz benim de iki gr keyfim var elleşme hiç

çabuk iyileş işte dayanamam boyle tek basıma kalmaya az adınsever olarak abur cubur işine gaptan kızıyo ben bilmem dimi gapdanım H M

çok geçmiş olsun canım. iyi ol da adımlar önemli değil. Bizi sensiz bırakma

çabuk iyileş işte dayanamam boyle tek basıma kalmaya az adınsever olarak abur cubur işine gaptan kızıyo ben bilmem dimi gapdanım H M
Parmaklarım hala aktif burdayım bir yere gitmiyorum gelip gelip gülerim artık adımlarına

Boşa mı kırdık bu ayağı 1 ay alçıda kalacak varyaaaa coşa coşa yicemmmmm herşeyi herşeyiiiiiii

Parmaklarım hala aktif burdayım bir yere gitmiyorum gelip gelip gülerim artık adımlarına

Boşa mı kırdık bu ayağı 1 ay alçıda kalacak varyaaaa coşa coşa yicemmmmm herşeyi herşeyiiiiiii
yemiceksin çok adım atıp az kalori alcaz biz söz vermiştik niye sözünden cayıyosun

Geçmiş olsun kuzu ya nasıl becerdin ben de aşı oldum bugün işlerim de yoğun, dün totomu kaldıramadım pc başından. merak etme seni bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım normalde insanlar üzülür senin bakış açına bayıldımm tadını çıkar ama çok uzatma iyileş biran önce özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…