Canım canım canımmmm Kaptan NovzaradanCok gecmis olsun
Deli ya, bileydim önce kirardim demis
Ben adimlarimin yarisini Sana bagislarim
Sus kız aramızda bilerek yaptım zatenmuskicanımmm naptın kendine böylee geçmiş olsun yaüzüldüm şimdi inşallah cabuk ıyıleşir parmagın kendine dikkat et. Evet tv karsıdında film fln izle ama abur cubur yasak sadece uzanıp yatabilirsin o kadar
çabuk iyileş işte dayanamam boyle tek basıma kalmaya az adınsever olarakSus kız aramızda bilerek yaptım zaten
Nasıl oldu İnan anlamadım düz yolda yürürken bildiğinama çabuk iyileşmesin ya offf sus sen
Olmaz parikommmm olmazzzzzz filmler keyifsiz olmaz benim de iki gr keyfim var elleşme hiç
çok geçmiş olsun canım. iyi ol da adımlar önemli değil. Bizi sensiz bırakmaSevgili yol arkadaşlarım rım rım rımm
Sabah düştüm bileğimi burktum sanıp hastaneye gittik. Orta parmağımı büyük bir başarı sonucu kırmamdan ötürü, zaten çok muhteşem olmayan adımlarıma ara veriyorum.
Alçılı ayağımla koltuk keyfi, Netflix dizileri, yabancı filmler serisi, çerez cips partileri, sınırsız hizmet ve konfor ile kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma
Bileydim daha önce kırardım ayağımı da parmağımı da
Arada etiket yapın da benim yarım kadar bile olmayan adımlarınıza kahkaha emojisi koyayım
GaptanımmmH M
@-cantanem-
@Arrietty_
Oriana
C Capanin Gururu Teyom
Susmuyorr
Mucizemsn
@yenibirben25
@saskito_
@MAL KABUL
Parmaklarım hala aktif burdayım bir yere gitmiyorum gelip gelip gülerim artık adımlarınaçabuk iyileş işte dayanamam boyle tek basıma kalmaya az adınsever olarakabur cubur işine gaptan kızıyo ben bilmem dimi gapdanım H M
tatliş doktor. aşırı hayranım onaCanım canım canımmmm Kaptan Novzaradan
Sağol canım ben burdayımçok geçmiş olsun canım. iyi ol da adımlar önemli değil. Bizi sensiz bırakma
ben diyorum sen tek ayakla bile adım yaparsınParmaklarım hala aktif burdayım bir yere gitmiyorum gelip gelip gülerim artık adımlarına
Boşa mı kırdık bu ayağı 1 ay alçıda kalacak varyaaaa coşa coşa yicemmmmm herşeyi herşeyiiiiiii
yemiceksin çok adım atıp az kalori alcaz biz söz vermiştik niye sözünden cayıyosunParmaklarım hala aktif burdayım bir yere gitmiyorum gelip gelip gülerim artık adımlarına
Boşa mı kırdık bu ayağı 1 ay alçıda kalacak varyaaaa coşa coşa yicemmmmm herşeyi herşeyiiiiiii
Gaza gelmiyorum ki gelmiyorum kiiiiiben diyorum sen tek ayakla bile adım yaparsın
Parikommm ben öyle söz vermedim hiç boşa beni de açlığına ortak etmeyemiceksin çok adım atıp az kalori alcaz biz söz vermiştik niye sözünden cayıyosun
Geçmiş olsun kuzu ya nasıl becerdinSevgili yol arkadaşlarım rım rım rımm
Sabah düştüm bileğimi burktum sanıp hastaneye gittik. Orta parmağımı büyük bir başarı sonucu kırmamdan ötürü, zaten çok muhteşem olmayan adımlarıma ara veriyorum.
Alçılı ayağımla koltuk keyfi, Netflix dizileri, yabancı filmler serisi, çerez cips partileri, sınırsız hizmet ve konfor ile kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma
Arada etiket yapın da benim yarım kadar bile olmayan adımlarınıza kahkaha emojisi koyayım
GaptanımmmH M
@-cantanem-
@Arrietty_
Oriana
C Capanin Gururu Teyom
Susmuyorr
Mucizemsn
@yenibirben25
@saskito_
@MAL KABUL
İyi tamam be kandıramadım bi türlüParikommm ben öyle söz vermedim hiç boşa beni de açlığına ortak etme
Yavrum İnan nasıl becerdim bilmiyorum ama keşke daha önce becerebilseydimGeçmiş olsun kuzu ya nasıl becerdinben de aşı oldum bugün işlerim de yoğun, dün totomu kaldıramadım pc başından. merak etme seni bekliyorum
Artık adımlarım yerine yatış yaparken ki keyfimi çeker atarımİyi tamam be kandıramadım bi türlü
hafiften kımıldama da mı olmadıGaza gelmiyorum ki gelmiyorum kiiiii
Çok geçmiş olsun canım normalde insanlar üzülür senin bakış açına bayıldımmSevgili yol arkadaşlarım rım rım rımm
GaptanımmmH M
@-cantanem-
@Arrietty_
Oriana
C Capanin Gururu Teyom
Susmuyorr
Mucizemsn
@yenibirben25
@saskito_
@MAL KABUL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?