Pok yoluna gitti niyazi olduk sen neediyonAman elifim gelmiş seni görmek ne güzel
Ben niyazilikten çıktım siz oldunuz haha.Pok yoluna gitti niyazi olduk sen neediyon
GaptanımmmCokyurudun yat şimdi jes
Geçmiş olsun canım
Yine gel ama
Buralardayım canım size destek vermeye geleceğim merak etmeÇok geçmiş olsun canım normalde insanlar üzülür senin bakış açına bayıldımmtadını çıkar ama çok uzatma iyileş biran önce özletme kendini
Benim 2gundu evva belki yarin belki yarindanda yakinBen niyazilikten çıktım siz oldunuz haha.
Neyse sen erken gelmişin bari evva
Çok yemeGaptanımmmÇok teşekkür ederim
Mapus damları nasıldıBenim 2gundu evva belki yarin belki yarindanda yakin
Geçmiş olsun yol arkadaşım. Nazara mı geldin ne oldu? Bundan sonraSevgili yol arkadaşlarım rım rım rımm
Sabah düştüm bileğimi burktum sanıp hastaneye gittik. Orta parmağımı büyük bir başarı sonucu kırmamdan ötürü, zaten çok muhteşem olmayan adımlarıma ara veriyorum.
Alçılı ayağımla koltuk keyfi, Netflix dizileri, yabancı filmler serisi, çerez cips partileri, sınırsız hizmet ve konfor ile kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma
Bileydim daha önce kırardım ayağımı da parmağımı da
Arada etiket yapın da benim yarım kadar bile olmayan adımlarınıza kahkaha emojisi koyayım
GaptanımmmH M
@-cantanem-
@Arrietty_
@Oriana
C Capanin Gururu Teyom
@umayimo
@Mucizemsn
@yenibirben25
S so sorry
HALLEYS
Kesinlikle öyle yap bırakmayın peşini runnerlRimGeçmiş olsun yol arkadaşım. Nazara mı geldin ne oldu? Bundan sonraH M yi etiketlerken seni de etiketleyeceğim
Sorma sen gittin sonrada biz iste nasıl olabirki sana hosgeldin bile diyemedimMapus damları nasıldı
Nazar etti bana zalımlarrrrrGeçmiş olsun yol arkadaşım. Nazara mı geldin ne oldu? Bundan sonraH M yi etiketlerken seni de etiketleyeceğim
Ben gelişim çabuk oldu uyuduk uyandıkSorma sen gittin sonrada biz iste nasıl olabirki sana hosgeldin bile diyemedim
Iste napalim mune abla mesajini atmis bana alicam seni demis ve cevap veremeden aldi canimiBen gelişim çabuk oldu uyuduk uyandık
Ben diyim hoşgeldin diye welcome to the.. di di
Acımaz affetmezIste napalim mune abla mesajini atmis bana alicam seni demis ve cevap veremeden aldi canimi
Oooo çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şafi ismi şerifiyle şifa versin canımSevgili yol arkadaşlarım rım rım rımm
Sabah düştüm bileğimi burktum sanıp hastaneye gittik. Orta parmağımı büyük bir başarı sonucu kırmamdan ötürü, zaten çok muhteşem olmayan adımlarıma ara veriyorum.
Alçılı ayağımla koltuk keyfi, Netflix dizileri, yabancı filmler serisi, çerez cips partileri, sınırsız hizmet ve konfor ile kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma
Bileydim daha önce kırardım ayağımı da parmağımı da
Arada etiket yapın da benim yarım kadar bile olmayan adımlarınıza kahkaha emojisi koyayım
GaptanımmmH M
@-cantanem-
@Arrietty_
@Oriana
C Capanin Gururu Teyom
@umayimo
@Mucizemsn
@yenibirben25
S so sorry
HALLEYS
Sağol canımmmOooo çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şafi ismi şerifiyle şifa versin canım
geçmiş olsun canım. sen de yürümem artık demeyesinElimi kestim 9 parmak yazyorum artık kusurakslmauin yanlış yazarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?