Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

İyiz bizde maske yaptım yüzüme şuan nette geziyorum katılan oluyor çıkan oluyor
Biz demirbaşlar buradayız. Evdenmi çalışıyorsun canim
Evet canım evden çalışıyorum 1 aydır falan. 2 hafta sonra da idari izne ayrılcam zaten.

Bence diyet demeyelim yaşam tarzı yapmak lazım diyet diyince beyin otomatikman yemek ister
Yaşam tarzı oldu çoktan da, ben ısrarla diyet diyorum midem artık sağlıksız hiçbir şeyi kabul etmiyor, beynim çikolata çok güzel diyor haftada bir yiyorum, bazen hiç yemiyorum. Araştırmalarıma göre son kilolar zor gider ve her zamankinden daha çok dikkat ister. İşte o dikkat kısmını pek sağlayamadım. Arkadaş 30 kilo verdim, 5 kilo gitmiyor bayrakları açtım artık, git istemiyorum diyorum, yüzsüz gitmem diye tutturdu

Kesinlikle son kilolar zor gidiyor bide verdikten sora rehavet oluyor koruma süreci filan var derken. Son kiloların sklasarak sağla incelirsin
Ben ekstra plates vs yapıyorum.

Kesinlikle son kilolar zor gidiyor bide verdikten sora rehavet oluyor koruma süreci filan var derken. Son kiloların sklasarak sağla incelirsin
Ben ekstra plates vs yapıyorum.
Şu platesi bana herkes yap diyor ama ben niyeyse hiç yapmadım. İlk zamanlar denedim bıraktım. Seni dinleyip, platese başlayayım, inşallah güzel olur ya.
Ay gerçekten insan yoruluyor. Galiba stres yaptığım için de gitmiyor. Sanki stres yapacak ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…