Sağol kuzumJes yürüye yürüye korsan kaptan oldu bak helehayırlı grcelerin olsun canim
İyi yapıyorsun yapın yapın oturup kalmasınSağol kuzumözellikle etiketliyorum biran önce iyileşmek ve yürümek istesin diye
Ya her gün düzenli yapıyorum ama bu son kilolar gitmiyor. Diyet, yürüyüş eeee daha ne yapayım ben yaaaOlsun bazen öyle bazen diğer türlü , düzenli yürümek onemli bende haftada bikez rekor yapmam lazım
Evet canım evden çalışıyorum 1 aydır falan. 2 hafta sonra da idari izne ayrılcam zaten.İyiz bizde maske yaptım yüzüme şuan nette geziyorumkatılan oluyor çıkan oluyor
Biz demirbaşlar buradayız. Evdenmi çalışıyorsun canim
Şok yap buzdolabına filan gir birazYa her gün düzenli yapıyorum ama bu son kilolar gitmiyor. Diyet, yürüyüş eeee daha ne yapayım ben yaaaisyaaaaağğğğn diyesim var artık
Himm en iyisi canim Allah kolaylık versin yorgunsun bayaEvet canım evden çalışıyorum 1 aydır falan. 2 hafta sonra da idari izne ayrılcam zaten.
İşe yarar mı kızŞok yap buzdolabına filan gir biraz
Ya sok yapın deniyor ya aklıma o geldi yağlar buz tutarİşe yarar mı kızhemen şimdi girerim buz dolabına
Benım 1 haftalık adım sayım, maşallah diyim nazarım degmesın
Valla sahanesin ben de bı başlasam çıkacam ama rehavet var
Şoku da yaptık da ehh azıcık oldu, gerisi gelmiyor arkadaşYa sok yapın deniyor ya aklıma o geldi yağlar buz tutar
Bence diyet demeyelim yaşam tarzı yapmak lazım diyet diyince beyin otomatikman yemek isterŞoku da yaptık da ehh azıcık oldu, gerisi gelmiyor arkadaşbıktım be, insan 3 yıldır diyet mi yapar
Yaşam tarzı oldu çoktan da, ben ısrarla diyet diyorumBence diyet demeyelim yaşam tarzı yapmak lazım diyet diyince beyin otomatikman yemek ister
Oh oh rahat bırakmayın jeeeesi ohh
Kesinlikle son kilolar zor gidiyor bide verdikten sora rehavet oluyor koruma süreci filan var derken. Son kiloların sklasarak sağla incelirsinYaşam tarzı oldu çoktan da, ben ısrarla diyet diyorummidem artık sağlıksız hiçbir şeyi kabul etmiyor, beynim çikolata çok güzel diyor haftada bir yiyorum, bazen hiç yemiyorum. Araştırmalarıma göre son kilolar zor gider ve her zamankinden daha çok dikkat ister. İşte o dikkat kısmını pek sağlayamadım. Arkadaş 30 kilo verdim, 5 kilo gitmiyor bayrakları açtım artık, git istemiyorum diyorum, yüzsüz gitmem diye tutturdu
Şu platesi bana herkes yap diyor ama ben niyeyse hiç yapmadım. İlk zamanlar denedim bıraktım. Seni dinleyip, platese başlayayım, inşallah güzel olur ya.Kesinlikle son kilolar zor gidiyor bide verdikten sora rehavet oluyor koruma süreci filan var derken. Son kiloların sklasarak sağla incelirsin
Ben ekstra plates vs yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?