Ben 30 gün fit programı indirdim kaslarım gevseyince benim çok hoşuma gidiyor.Şu platesi bana herkes yap diyor ama ben niyeyse hiç yapmadım. İlk zamanlar denedim bıraktım. Seni dinleyip, platese başlayayım, inşallah güzel olur ya.
Ay gerçekten insan yoruluyor. Galiba stres yaptığım için de gitmiyor. Sanki stres yapacak ne var
Geçen hafta 2nciydin madalyani koyucam ilk sayfaya
Skorunu yapmışsın xanim
Yok nerdee, gozum yine 10binler de ama iki haftadir ulasamadimSkorunu yapmışsın xanim
Haydi yapabilirsin alıştın artik sabah biraz yapsan akşama kolay doluyorYok nerdee, gozum yine 10binler de ama iki haftadir ulasamadim
Bende senin konuya gelcektim bulamadim
Mesai saatleri dısında calısmıyor benım konuBende senin konuya gelcektim bulamadimnabtin dicektim
Gunduz hic yapamiorum bu ara, aksam tamamlama saatim. Birden yuklenincede istenilene gelemiorumHaydi yapabilirsin alıştın artik sabah biraz yapsan akşama kolay doluyor
Mesai saatleri dısında calısmıyor benım konusonuc bellı oldu cnm bugun pıhtılasma cıkti
Yok akşam olmuyor zor oluyor gündüz eklemek lazım muhakkak.Gunduz hic yapamiorum bu ara, aksam tamamlama saatim. Birden yuklenincede istenilene gelemiorum
Yarin ilk bastaki gb olucam diorum kendime bakalim
Ciddi derecede deılmıs ama, bikac doktora sordum, sadece bi tanesi hemen tedaviye baslammalı dedı, sanırım ıgne kullanmam gerekecek hamilelikte kendı doktoruma yuzyuze gorusmedım dahanasıl pıhtılaşma vsrmiymis
Vay be vayyy
Hangi genlerınde pıhtılasma varmıs canım, bendede pıhtılasma varCiddi derecede deılmıs ama, bikac doktora sordum, sadece bi tanesi hemen tedaviye baslammalı dedı, sanırım ıgne kullanmam gerekecek hamilelikte kendı doktoruma yuzyuze gorusmedım daha
acil şifalar çok geçmiş olsun..Sevgili yol arkadaşlarım rım rım rımm
Sabah düştüm bileğimi burktum sanıp hastaneye gittik. Orta parmağımı büyük bir başarı sonucu kırmamdan ötürü, zaten çok muhteşem olmayan adımlarıma ara veriyorum.
Alçılı ayağımla koltuk keyfi, Netflix dizileri, yabancı filmler serisi, çerez cips partileri, sınırsız hizmet ve konfor ile kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma
Bileydim daha önce kırardım ayağımı da parmağımı da
Arada etiket yapın da benim yarım kadar bile olmayan adımlarınıza kahkaha emojisi koyayım
GaptanımmmH M
@-cantanem-
@Arrietty_
Oriana
@teolog8579
@umayimo
@Mucizemsn
Y yenibirben25
@saskito_
@MAL KABUL
Bi dk gönderiyorumHangi genlerınde pıhtılasma varmıs canım, bendede pıhtılasma var
Aynen, o zmn guzel artiyo adimlar :)Yok akşam olmuyor zor oluyor gündüz eklemek lazım muhakkak.
Sen nabtin senide merak ettim hastane işini
Aşk olsun gaptanım az mı rekor kırdımJes yürüye yürüye korsan kaptan oldu bak helehayırlı grcelerin olsun canim
Benımde aynı gen doktorum çok onemli degıl ama kan sulandırıcı iğne kullanalım yınede dedı, iki kez düşüğüm oldu benımdeBi dk gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?