Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Benımde aynı gen doktorum çok onemli degıl ama kan sulandırıcı iğne kullanalım yınede dedı, iki kez düşüğüm oldu benımde
Demek ki önemli, onlar oyle dıyor ama herkeste aynı etkiyi gostermıyordur, benım de dusugum oldu, bu sebeptendir belki de, bız etkılendıkcok uzgunum, kendım sebp olmusum gıbı hıssedıyorum.. Bugun psikolojim alt ust oldu

Bende test sonucum ilk cıktıgında üzüldüm baya ama cok sukur daha etkili olan genlerde değil canım o yüzden rahatladım biraz inşallah bir sonraki evladımızı saglıkla kucagımıza alabiliriz

Seni etiketliyorum şimdi bebişim
Ordan yazdım kuzum bu genleri doktorlar pek onemsemiyor. Mesela pai ve faktor 5 genlerinde olsa onlar daha ciddi oluyormus sanırım doktor oyle bişeylerden bahsetmiş bana test sonucumu yorumlarken

Bende test sonucum ilk cıktıgında üzüldüm baya ama cok sukur daha etkili olan genlerde değil canım o yüzden rahatladım biraz inşallah bir sonraki evladımızı saglıkla kucagımıza alabiliriz
MTHFR daha etkılı sanırım deıl mı, bugun kafam iyice karıstı, bıraz arastırayım dedım netten, cok farklı terim var, hepsı bırbırıne benziyor, anladığım homozıgot varsa kork, o ilk ıkı gen hem anneden hem de babadan almısız bı arkadas oyle yorumladı

Benim homozigot mesela ama doktorum tehlikeli demedi o ayrımı acıkcası oekte bılmıyorum kuzum. Sadece doktorum hamilelik dusunmeye basladıgında onden coraspin 100 mg kullanmaya baslayacagız dedi hamilelik oluncada 400 lükmoskapar baslayacagız 34. Haftaya kadar dedi bende bastan cok okumustuö kafam karıstı aonra doktorum anlattı korlulacak bısey olmadıgını dusunduö sonra bıraz rahatladım inşallah faydası olur kan sulandırıcıların

Neyseki tedavısı olan bi durum, ınsallah saglıcakla kucagımıza alırız bebeklerımızı

Öyle düşünme canım. Demek dünyada nasibi yokmuş. İnşallah en yakın zamanda kucağına alırsın

Amiinn insallah cnm, yeniden gebe kalabılırım umarım
Canim homogizot evet 2 benden fazla genlerde pıhtılaşma demek ama doktorunla konsuursan bu durumu daha sağlıklı olur. Ama her kulada kullandiricaklar sana kan sulandırıcı düşük hikayesi olanlara kullandiriyorlar.bundan senin ne suçun olabilir. Benim gorumcemde pıhtılaşma vardı 5 kimyasali vardı sora kızı igneyle oğlu da hiç bsy kullanamdan oldu. Yani bu testler tamamen herşeye açıklık getiremez kötü düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…