Çok haklısınGeç olsun güç olmasın canım
Bebislerin cinsiyeti ney
Dur anam fazlada şeeeetmeyin
Hadi bakalım hodri meydanYarin yarisiyoruz kizlar beni tutmayin
Yiyin gitsinnamannnnn korkmayın ben burdayım bı hafta yarışır eritiriz1 gün çok yesem sanki verdiğim bütün kiloları o anda aldım sanıyorum. Sen de öyle misin canım
Ayağın nasıl iyice iyileştin miYEmin ederim kendimi hayır kurumu gezen vatandaş gibi hissettim
Allah razı olsun yapma böyle
He ya bildiğin hırs yapıyorumYiyin gitsinnamannnnn korkmayın ben burdayım bı hafta yarışır eritiriz
Maşallah canım sağlıkla.al.kucagina inşallahKizyok canim istesem de cok yuruyemiyorum ben zaten popomdan kasiklarima oradan bacaklara bir agri giriyor dinlene dinlene yurucez artik
Yok artık dur yahu daha dün bir bütün ikiAyağın nasıl iyice iyileştin mi
Amin canım amin, Allah senden de razı olsunAllah razı olsun yapma böyle
Demekki daha gençsin sanki çok yaşliymis.gibi bu yaş diyor yahuHe ya bildiğin hırs yapıyorumbu yaştan sonra nerden geldi bu hırs anlamadım
Duygu sömürüsü yapıyor bakma sen onaAmin canım amin, Allah senden de razı olsunKız dur sulu gözlülük yapma hemen, gülüyoruz, hep gülüyoruz
Cips yiyorsun ya onu çekemedim itiraf ediyorumYok artık dur yahu daha dün bir bütün ikikeyfimi mi istemiyorsun doğru söyle
Ben de sazanım, oltaya gelirimDuygu sömürüsü yapıyor bakma sen ona
Maşallah canım sağlıkla.al.kucagina inşallahaynen belli sınırda yarışın bölüşün
Jessica o yapar. Hem ağlar hem güler hem yer hem yürür serbest ona herşeyBen de sazanım, oltaya gelirimamaaaan yapsın ya duygu sömürüsü yapsın, burada biz bizeyiz
Duygu sömürüsü yapıyor bakma sen ona
YapmadımmmmmBen de sazanım, oltaya gelirimamaaaan yapsın ya duygu sömürüsü yapsın, burada biz bizeyiz
Yapsın tabi, nasıl istiyorsa öyle yapsınJessica o yapar. Hem ağlar hem güler hem yer hem yürür serbest ona herşey
Kizcak bana simcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?