- 24 Mart 2020
- 10.019
- 36.249
- 598
- 32
Yaa inşallah Allah hayırlısını versin cümlemiz içinP
Olabilir atılıyordur. Klomen bende yapmıştı
Yürüyüş iyi geliyor gerçekten
İnşallah hayirlisuyla son adetin olur
Bende iyim gördüğün gibi iş başındayız
Gelicenmi artık
Yükselt gitsin hangimiz modu çok yukardaki koltuğa otursak kalkamıyoruz havalar kapalı..Yaa inşallah Allah hayırlısını versin cümlemiz için
Ayy bu ara biraz modum düşük aslında gayret gösterip çıkmam gerek bu durumdan, gelcem deyim ki vesile olsun harekete
Ya işte dizimdeki sıkıntıdan hep hoplama zıplama yapamıyorum ama yürürüm inşallahYükselt gitsin hangimiz modu çok yukardaki koltuğa otursak kalkamıyoruz havalar kapalı..
Evde zıpla yürü biraz hareket geliyor
Öyle zıplama değil yahu misal verdim bende yürüyorum sadeceYa işte dizimdeki sıkıntıdan hep hoplama zıplama yapamıyorum ama yürürüm inşallah
Yok ya yani nasıl desem arada böyle yürürken birden bir şey atıyor gibi içinde ağrı yapıyor sonra geçiyor dikkatli yürüyorum yani yürürken bile. Şu ara hiç hastaneye gidesim yok, daha önce de olmuştu yine kendiliğinden geçer diye bekleyeceğim bakalım, ilerlerse giderim mecbur.Öyle zıplama değil yahu misal verdim bende yürüyorum sadecegeçmedimi hala.. baktirdinmi
Geçmiş olsun canımYok ya yani nasıl desem arada böyle yürürken birden bir şey atıyor gibi içinde ağrı yapıyor sonra geçiyor dikkatli yürüyorum yani yürürken bile. Şu ara hiç hastaneye gidesim yok, daha önce de olmuştu yine kendiliğinden geçer diye bekleyeceğim bakalım, ilerlerse giderim mecbur.
Ya kalıcı bir sorun olmasında inşallah dizler önemli belki başka birşey vardır dedim geçmiş olsun canım geçsin inşallah canım.Yok ya yani nasıl desem arada böyle yürürken birden bir şey atıyor gibi içinde ağrı yapıyor sonra geçiyor dikkatli yürüyorum yani yürürken bile. Şu ara hiç hastaneye gidesim yok, daha önce de olmuştu yine kendiliğinden geçer diye bekleyeceğim bakalım, ilerlerse giderim mecbur.
MAsallah canim bende başlayacağım su kisa günlerde
Olur tabiki de hoşgeldinHayırlı geceler
Bende dahil olabilir miyim?
Ya gür şekilde demek istedim babındaTamam bu kadar büyük yazınca gördüm. Günaydın hacı dayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?