Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

P

Olabilir atılıyordur. Klomen bende yapmıştı
Yürüyüş iyi geliyor gerçekten
İnşallah hayirlisuyla son adetin olur
Bende iyim gördüğün gibi iş başındayız
Gelicenmi artık
Yaa inşallah Allah hayırlısını versin cümlemiz için
Ayy bu ara biraz modum düşük aslında gayret gösterip çıkmam gerek bu durumdan, gelcem deyim ki vesile olsun harekete

Reactions: H M
Yaa inşallah Allah hayırlısını versin cümlemiz için
Ayy bu ara biraz modum düşük aslında gayret gösterip çıkmam gerek bu durumdan, gelcem deyim ki vesile olsun harekete
Yükselt gitsin hangimiz modu çok yukardaki koltuğa otursak kalkamıyoruz havalar kapalı..
Evde zıpla yürü biraz hareket geliyor

Yükselt gitsin hangimiz modu çok yukardaki koltuğa otursak kalkamıyoruz havalar kapalı..
Evde zıpla yürü biraz hareket geliyor
Ya işte dizimdeki sıkıntıdan hep hoplama zıplama yapamıyorum ama yürürüm inşallah

Reactions: H M
Öyle zıplama değil yahu misal verdim bende yürüyorum sadece geçmedimi hala.. baktirdinmi
Yok ya yani nasıl desem arada böyle yürürken birden bir şey atıyor gibi içinde ağrı yapıyor sonra geçiyor dikkatli yürüyorum yani yürürken bile. Şu ara hiç hastaneye gidesim yok, daha önce de olmuştu yine kendiliğinden geçer diye bekleyeceğim bakalım, ilerlerse giderim mecbur.

Geçmiş olsun canım

Ya kalıcı bir sorun olmasında inşallah dizler önemli belki başka birşey vardır dedim geçmiş olsun canım geçsin inşallah canım.
Eki Görüntüle 2750251
Bugünde niyetliydim. Yarın inşallah 10 bin yapacagım
MAsallah canim bende başlayacağım su kisa günlerde olsun oruç tutarken yurumen çok önemli değil
Hayırlı geceler
Bende dahil olabilir miyim?
Olur tabiki de hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…