- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Niye canım? İş yoğunluğundan mıHic tadim tuzum yok
Sen nasilsin
AA neden neyin varHic tadim tuzum yok
Sen nasilsin
Güzel bağladın gaptanım gel bi öpücemmmJessica o yapar. Hem ağlar hem güler hem yer hem yürür serbest ona herşey
Kizcak bana simcik
Ben de hiç arada kaynatacak 👁 var mıAdimlarinizda beni etiketleyin hanımlar sohbette kaynamasin
Yok canım ysende tabiki birinciliklere doyamadın dahaBen de hiç arada kaynatacak 👁 var mı
Arada seyrediyorum. Bugün bakmadımMasumlar apartmani izleyen var mı safiyeye üzüldüm ya
Canın sağolsun gaptanımmmm
Arada fırçalarım
Aynen ya hemde nasıl. Bazen yiyorum o zamanda böyle şiştim sanıyorum 1 günde bir sürü kilo almam mümkün değildir herhalde demi. 3 günde en fazla 1 kg alırım sanırsam1 gün çok yesem sanki verdiğim bütün kiloları o anda aldım sanıyorum. Sen de öyle misin canım
Yok kizarmiyim..Canın sağolsun gaptanımmmm
Yol arkadaşlarım canlarım benim yerime bile yürüyor onlara kızma ama
Yaaa wundeeeer seni gördüğüme sevindim etiketlicektm inanki nerelerdesin senUzun bir aradan sonra yürüyüş yaptım dışardaH M
Ama bil bakalım ne eksikti
Ne telefon ne akıllı bileklik hiçbir şey yoktu yanımda. Yani yürüyüş yaptığıma yemin edebilirim ama ıspatlayamam
Eşimin telefonundaki adım sayısını atsam kabul olur mu birlikte yürüdük
Yaa sorma dün regl oldum, haplardan mi ne çok zor geçiyor ve 1buçuk gün baş ağrısı çektim hap da geçirmedi, bugün parkta yürüyüşten sonra geçti çok şükür, kist mi yaptı bende klomen nedir anlamadım, dostinex de kullanmıştım ikisi güçleri birleştirdi sanırımYaaa wundeeeer seni gördüğüme sevindim etiketlicektm inanki nerelerdesin sen
Olur neden olmasın.. nasılsın iyimisin
Olabilir atılıyordur. Klomen bende yapmıştıYaa sorma dün regl oldum, haplardan mi ne çok zor geçiyor ve 1buçuk gün baş ağrısı çektim hap da geçirmedi, bugün parkta yürüyüşten sonra geçti çok şükür, kist mi yaptı bende klomen nedir anlamadım, dostinex de kullanmıştım ikisi güçleri birleştirdi sanırımsen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?