Jes o ye
Rabbim kalan ömrümüzü hayırlı sağlıklı gönlümüzden geçenlerin en hayırlısı vererek sürdürsun inşallah.
İnşallah canım olsun iyi yapmışsın yine deKızlar bugün pek yürüyemedim ama yarin telafi edicem, bugünlük de benden bu kadar
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, musmutlu umut dolu bir yıl bizlerle olsun inşallah
AA niye almayalımBiri spor dedi mi hemen atlıyorumama şimdi siz beni aranıza almazsınız da kötü giriş yaptım aranıza
Çok teşekkür ederim canım. Senin de yeni yılın kutlu olsun.
Adımlarımdan sonra, ben almazdım beniAA niye almayalım
Sağ olasın canım, senin de çok çok güzel yılların olsunHerkesin yeni yılını kutluyorum. Saglıkla mutlulukla güzel geçen bir yıl olur inşallah
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hepimizin dileklerinin gerçekleşeceği bir yıl geçiririz
Ay ben yaptim :))Ne sporu mesela
Bu p90x3 zor mu?Ay ben yaptim :))
Buraya yazdim kactim
Yazmadan p90x3 yapmistim.
Sonra bisiklet e ciktim 30 dk
San Sebastian cheesecake yedim erimistir gari. Gerci ketojenik versiondu benimki. Dünden hazirlikliydim. Evdekiler abur cubur yerken tutamazsam kendimi diye
Valla çok yapıyorsunuz yav cidden az asagii çekinAdımlarımdan sonra, ben almazdım benisen yine çok zarifsin, kabul ediyorsun
Anaaaam çok isterim de olmuyor kiValla çok yapıyorsunuz yav cidden az asagii çekin
Bugün doktoru dinledim spor hocası da vardıAnaaaam çok isterim de olmuyor kigün de 2 saatten az yürüyünce için rahat etmiyor ki nasıl bir şey anlamadım, bazen az yürüyeceğim diyorum, yok olmuyor
Teşekkürler canım benim. Sana ve ailene de güzel yıllar diliyorum. Rabbim dileğini versin inşallah
Doğru çok faydalı aslında ama onun yanında başka bir şeyler de yapsam sanki çok güzel olurBugün doktoru dinledim spor hocası da vardı
Hamileler için vs söyledi birşeyler
Yürümenin çok faydası var gerçekten
Crossfit kadar zor olmasada, zor.Bu p90x3 zor mu?
Tesekkur ederim canimm
Ya belli başlı hareketler gösterdi ben zaten yapiyormusum vücut şekillenmesine faydalı oldu cidden bacak özellikle. Uygulamadan indir bı suru var arada yaparsın o bile katkı sağlıyorDoğru çok faydalı aslında ama onun yanında başka bir şeyler de yapsam sanki çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?