Tenk yu deli kizBeybiler nice güzel yıllarınız olsun hepinizi öpüyorum allah gönlünüzce bir sene nasip etsin
H M Oriana Arrietty_ C A N O @Evva C Capanin Gururu Teyom @Regen_ @Mucizemsn HALLEYS @saskito_ Susmuyorr @Sabr-Sukur-Dua ve etiket yapamadığım diğer arkadaşlarım
Aslında bir ara yaptım, faydasını da gördüm. Sonra bıraktım. Uygulama duruyor öyle, yarından itibaren tekrar yapmaya başlayayım bariYa belli başlı hareketler gösterdi ben zaten yapiyormusum vücut şekillenmesine faydalı oldu cidden bacak özellikle. Uygulamadan indir bı suru var arada yaparsın o bile katkı sağlıyor
Motive olalım dersen aynı programdan gün belirleyelim yapalım ogunAslında bir ara yaptım, faydasını da gördüm. Sonra bıraktım. Uygulama duruyor öyle, yarından itibaren tekrar yapmaya başlayayım barisağ olasın canım, teşekkür ederim
Aaa çok güzel olur yaa, ben de aksatmadan yapmış olurumMotive olalım dersen aynı programdan gün belirleyelim yapalım ogun
Ben şunu kullanıyorum bı dk.Aaa çok güzel olur yaa, ben de aksatmadan yapmış olurum
Amin canım inşallahSağ olasın canım, senin de çok çok güzel yılların olsunmutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar nasip etsin Rabbim
Ben de başka uygulama var ama senin kullandığını indireyim. 30 gün fit uygulamasından yaparız
Oylemi tamam ondan yap öyleyse günü ortak yapalım farketmezBen de başka uygulama var ama senin kullandığını indireyim. 30 gün fit uygulamasından yaparız
İnşallah canımHerkese tüm dileklerinin kabul olacağı, musmutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli güzel bir sene diliyorum.
Ben oturuyorumBen hala yürüyorum siz ne durumdasınız
Ben gündüz yürüdüm, belki biraz ek yaparım uyumadanBen hala yürüyorum siz ne durumdasınız
Yok olmaz, aynı programdan yapalımOylemi tamam ondan yap öyleyse günü ortak yapalım farketmez
Ben oturuyorumBen hala yürüyorum siz ne durumdasınız
YarınYok olmaz, aynı programdan yapalımindirdim programı, ne zaman başlıyoruz
Muzkicanımm tesekkür ederimm yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah 2021 unutamadıgımız hayatımızın en guzel yıllarından biri olur inşallahBeybiler nice güzel yıllarınız olsun hepinizi öpüyorum allah gönlünüzce bir sene nasip etsin
H M Oriana Arrietty_ C A N O @Evva C Capanin Gururu Teyom @Regen_ @Mucizemsn HALLEYS @saskito_ Susmuyorr @Sabr-Sukur-Dua ve etiket yapamadığım diğer arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?