Sagami solamiBugun genelde yayılıyorum
Sen otur tatlişim, çok yorma kendiniBen oturuyorum
Ohoo yapmistir yapacağını oturması 22 bin kalması 20Sen otur tatlişim, çok yorma kendini
Bi saga birazda buratarafabyayılayım deyıp sola yayılıyorum kuzuSagami solami
Hep birlikte sağlıkla huzurla dolu bir yıl olsun canım benimBeybiler nice güzel yıllarınız olsun hepinizi öpüyorum allah gönlünüzce bir sene nasip etsin
H M Oriana Arrietty_ @-cantanem- @Evva C Capanin Gururu Teyom Regen_ @Mucizemsn HALLEYS @saskito_ @umayimo @Sabr-Sukur-Dua ve etiket yapamadığım diğer arkadaşlarım
Ben iste 10bin atmisim yeter gariHerkes yürümüş bı sona ben kalmışım
Geç vakte kaldı
Yaylanda gel güzelimBi saga birazda buratarafabyayılayım deyıp sola yayılıyorum kuzu
Yetmiyordu kimselereBen iste 10bin atmisim yeter gari
Ama 30dk bisiklet ki 10km etti. Sonraa 30dk p90 yaptiydim. Telefonsuz, AdimsayarsizYetmiyordu kimselere
Jes kaçamak takılıyor cevapsız sorular
Bende telefonsuz yaptım biz çok hareket ettik zaten bencedeAma 30dk bisiklet ki 10km etti. Sonraa 30dk p90 yaptiydim. Telefonsuz, Adimsayarsiz
Cok hareket ettim cok
Mesaj alınmıştır tamamSen otur tatlişim, çok yorma kendini
Ben sabahları yapıyorum genelde öğlene kadar yapmış oluruz karnım dolu olunca spordan haz alamıyorum ya.Tamam başlayalımsaat kaçta başlıyoruz
Ben de sabah aç karnına yürüyüş yapıyorum. Bunu da ona göre ayarlayayım. Aç karnına daha iyi oluyor gerçektenBen sabahları yapıyorum genelde öğlene kadar yapmış oluruz karnım dolu olunca spordan haz alamıyorum ya.
Valla karnımı kaldıramıyorum yemek yiyinceBen de sabah aç karnına yürüyüş yapıyorum. Bunu da ona göre ayarlayayım. Aç karnına daha iyi oluyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?