KesinlikleHahahacevap muhteşşeeeemm
Nasıl yani gaptanım bana kimse mesaj atamıyor mu ? Ee kızlar atıyordu ne oldu ki ? Dur ayarlara bakayım kurcalayıp kapattım sanırım
Yok mu iyileşmeİyiyim canım tam istediğim yerde yatıştayımsadece zaruri ihtiyaçlarım için bastonla zıplayarak gidiyorum
Ben geçen sildim mesajları ondan atamadım hazirda mesaj varsa atılıyor ama kapalıysa yoksa atılmıyor canimNasıl yani gaptanım bana kimse mesaj atamıyor mu ? Ee kızlar atıyordu ne oldu ki ? Dur ayarlara bakayım kurcalayıp kapattım sanırım
Teo benle derdin ne senin iyileşmiyor işte iyileşmiyorYok mu iyileşme
Oldu mu gaptanımm bak bi açtım sanırım nasıl kapattım la yeminle bilmiyorumBen geçen sildim mesajları ondan atamadım hazirda mesaj varsa atılıyor ama kapalıysa yoksa atılmıyor canim
Çabucak aramıza dön diye canım. Başka ne derdim olsunTeo benle derdin ne senin iyileşmiyor işte iyileşmiyor
İyileşmeye de niyeti yokTeo benle derdin ne senin iyileşmiyor işte iyileşmiyor
Ya ben zaten aranızdayım sen benim yatmamı istemiyorsun cipslerimi Çerez’lerimi yemek istiyorsun itiraf etÇabucak aramıza dön diye canım. Başka ne derdim olsun
O kısım doğru olabilir azıcıkYa ben zaten aranızdayım sen benim yatmamı istemiyorsun cipslerimi Çerez’lerimi yemek istiyorsun itiraf et
Ben cipsi hiç sevmiyorum ama çekirdek yeğlerim onun yerineO kısım doğru olabilir azıcıkzaten senden heves edip ben de cips aldım. Ama az az yiyorum. Tartıyorum öyle yiyorum. O da nadiren
Keşke ben de sevmesem. Aylardır yememiştim. Azıcık yiyorum bu ara. Tekrar bırakacağımBen cipsi hiç sevmiyorum ama çekirdek yeğlerim onun yerine
Ben senelerdir yemiyorum en son ne zaman yedim hatırlamıyorumKeşke ben de sevmesem. Aylardır yememiştim. Azıcık yiyorum bu ara. Tekrar bırakacağım
Ahahhahah sagolasın canım
Ben kaçrdım noldu sana yavrumİyiyim canım tam istediğim yerde yatıştayımsadece zaruri ihtiyaçlarım için bastonla zıplayarak gidiyorum
Cantanesi birtanesi bak seni severim bilirsin ama yeme dersen bozuşuruz
Çok güzel şeyler oldu cincabımmmBen kaçrdım noldu sana yavrum
Ahhahahaha olmaz sen yeme sen yürü ben ikimizin yerine yerimO kısım doğru olabilir azıcıkzaten senden heves edip ben de cips aldım. Ama az az yiyorum. Tartıyorum öyle yiyorum. O da nadiren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?