Ayyy nasıl yaptın onu öyle yaÇok güzel şeyler oldu cincabımmmdüz yolda ayağı burkup orta parmağı kırdım yatıyorumm
Yaaaaaaaa ahahhahahahhahahha sırf bu sopayı yemek için seni gıcık edeyim
Vallahi akıllı saat on numara birşey bakma şimdi yatıştayım ama bir zamanlar rekorlara koşarken çok rahattım saatleKızlar bir şey soracağım akıllı saat kullanıyor musunuz sadece telefon mı takip ediyorsunuz?
Rekorunu yiyeyimVallahi akıllı saat on numara birşey bakma şimdi yatıştayım ama bir zamanlar rekorlara koşarken çok rahattım saatle
Vallahi akıllı saat on numara birşey bakma şimdi yatıştayım ama bir zamanlar rekorlara koşarken çok rahattım saatle
Niye çakal cincappp seni jessica gelsin de kendini mi avutacaksın itiraf et hemennnAyyy nasıl yaptın onu öyle yaçok gecmis olsunn tez vakitte iyiles gel yarısmaya sonlardayım bak
Rekorunu yiyeyim
Ben bugün 20 bin yaptım seninki rekorsa benmkinneeeeyy jesss hanım hee heee
Xioami dur atayım sana netten. Şimdi topal topal kalkamamne kullanıyorsun? Ben de günlük de kullanacağım bir şey almak istiyorum.
BiliyorumYaaaaaaaa ahahhahahahhahahha sırf bu sopayı yemek için seni gıcık edeyim
Gaptanım sen başkasın yawwwBen bugün 20 bin yaptım seninki rekorsa benmkinneeeeyy jesss hanım hee heee
Yav tamam susSen dedin ya ben bıngıl bıngılım eline dedin avucuna dedin gelirim dedin
İphone la da kullanılıyor mu acabasucculentaski bu ama İnan efsane aramaları mesajları gösteriyor çok kurcalamadım daha fakat böyle bir olay yok çok rahat çoook
Tabi tabi benim de ı phone. Alınca kullanıma bak o yönlendiriyor seni taaak hazır süperİphone la da kullanılıyor mu acaba
Çok iyi ya. Bi kurcalayım bakalım benTabi tabi benim de ı phone. Alınca kullanıma bak o yönlendiriyor seni tasak hazır süperResmen mini telefon kolunda. Evde dolan git gel keyif at. Telefon mu çaldı bak mesaj oku telefonun yerini unutursun
Bak fazla gelirse bu aynı serinin 3 olanı var oda süper adımları kaloriyi mesaj arama bildirimi bir çok şeyi gösteriyor 80-90 tl maximumÇok iyi ya. Bi kurcalayım bakalım ben
Bunun şarjı daha iyimiş sanırım ben de onlara bakıyordum açıkçası 5 almak mantıklı. Bunun fiyatı da iyi ben sürekli kullanmak için almak istiyorum. O yüzden 3 almaya gerek yok.Bak fazla gelirse bu aynı serinin 3 olanı var oda süper adımları kaloriyi mesaj arama bildirimi bir çok şeyi gösteriyor 80-90 tl maximum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?