- 5 Ekim 2020
- 14.630
- 40.018
- 548
- 36
Hangi bölüme gittin tam olarak ne dediler film göndersem anlar mısın doktor bana biseyin yok dedi ama biseyler sürtüyoryanma var dizkapagin iç bacak tarafında
Master degree oldum ben minik kalp damar cerrahı ortopedi fizik tedavi genel cerrah hepsine gittim şu namıssızlar hala ağrıyorHangi bölüme gittin tam olarak ne dediler film göndersem anlar mısın doktor bana biseyin yok dedi ama biseyler sürtüyoryanma var dizkapagin iç bacak tarafında
He ama 1 2 dakikalıkSende mi alıngansın brütüs keseceğim kendimi he yeter ama
Tamam çok soru sorma öp beniHe ama 1 2 dakikalıkkesme kendini kıyamam kimler sebeb oldu
Master degree oldum ben minik kalp damar cerrahı ortopedi fizik tedavi genel cerrah hepsine gittim şu namıssızlar hala ağrıyorat bakem at saydığın şikayetler bende de var
Bulup atacağım j esortopediye gitmen lazım sanırım. Mr çekildi mi?
Benim de dizler sorunluydu. Tıkırdıyordu ara ara tutuluyordu. Ama mr da bir şey gözükmüyordu.
Sonra romatizma çıktı tabi başka yerlerde de aynı ağrı olunca romatolojiye geçtim.
Bulup atacağım j es
Emar çekilmedi geçmezse gel dedi 8 ocakta randevum var tekrar geçmedi yani
Ortopediye ciktim zaten benim sırtta kireclenme var sanırım bacakta öyle oldu
Ankilozan spondilit mi bende öyleyimkireçlenme varsa güçlendirmen gerekir hareket yürüyüş iyi gelmeli.
Benim de iltihaplı romatizma eklemlerde kireçlenme yapıp kemiklerin kaynamasına sebep oluyor. Bu sebeple bol bol hareket yüzme yoga tarzı egzersizler öneriyor doktorum.
Ankilozan spondilit mi bende öyleyim
Benim ilk kalcada çıktı 21-22 yaşlarında oturamayacak kadar kötüydum gittigimdeağrın çok normal o zaman. Benim dizle başladı her şey 18 yaşımdayken. Yıllarca ortopkaediye gittim geldim. Sonra kalçamda çıkıca biraz ayıktık mevzuya.
Ben de oğlakOğlak canım. Evde de olsa yürüyüşümü yaparım
saat geçtiğini fark etmedim 29 adım sandım canım. Kayıtlara yanlış geçmesin
Bayağı alıştın canım. Tebrikler
Kacirdim yine 00.00 olmadan ekran yakalamayisaat geçtiğini fark etmedim 29 adım sandım canım. Kayıtlara yanlış geçmesin
Benim ilk kalcada çıktı 21-22 yaşlarında oturamayacak kadar kötüydum gittigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?