Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Hangi bölüme gittin tam olarak ne dediler film göndersem anlar mısın doktor bana biseyin yok dedi ama biseyler sürtüyor yanma var dizkapagin iç bacak tarafında

ortopediye gitmen lazım sanırım. Mr çekildi mi?

Benim de dizler sorunluydu. Tıkırdıyordu ara ara tutuluyordu. Ama mr da bir şey gözükmüyordu.

Sonra romatizma çıktı tabi başka yerlerde de aynı ağrı olunca romatolojiye geçtim.

Hangi bölüme gittin tam olarak ne dediler film göndersem anlar mısın doktor bana biseyin yok dedi ama biseyler sürtüyor yanma var dizkapagin iç bacak tarafında
Master degree oldum ben minik kalp damar cerrahı ortopedi fizik tedavi genel cerrah hepsine gittim şu namıssızlar hala ağrıyor at bakem at saydığın şikayetler bende de var

Master degree oldum ben minik kalp damar cerrahı ortopedi fizik tedavi genel cerrah hepsine gittim şu namıssızlar hala ağrıyor at bakem at saydığın şikayetler bende de var
Bulup atacağım j es

Emar çekilmedi geçmezse gel dedi 8 ocakta randevum var tekrar geçmedi yani

Ortopediye ciktim zaten benim sırtta kireclenme var sanırım bacakta öyle oldu

Bulup atacağım j es

Emar çekilmedi geçmezse gel dedi 8 ocakta randevum var tekrar geçmedi yani

Ortopediye ciktim zaten benim sırtta kireclenme var sanırım bacakta öyle oldu

kireçlenme varsa güçlendirmen gerekir hareket yürüyüş iyi gelmeli.
Benim de iltihaplı romatizma eklemlerde kireçlenme yapıp kemiklerin kaynamasına sebep oluyor. Bu sebeple bol bol hareket yüzme yoga tarzı egzersizler öneriyor doktorum.

Ankilozan spondilit mi bende öyleyim

ağrın çok normal o zaman. Benim dizle başladı her şey 18 yaşımdayken. Yıllarca ortopkaediye gittim geldim. Sonra kalçamda çıkıca biraz ayıktık mevzuya.
Benim ilk kalcada çıktı 21-22 yaşlarında oturamayacak kadar kötüydum gittigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…