Hiç bakiyormuO kadar umutsuz bir anımda okudum ki bunu içim ferahladi ya :/ sen de geç teşhis edilmiş benim doktorum çok iyidi ama bir sonrako sırt ağrısı ile ona gittimgde yine bel e bağladı meğerse omurga da kireçlenme baslamis bende kollajen takviye almaya başladım yeni inşallah şifa buluruz
Bende aynı be ya, koşturup duruyoruz kaptanımAynı beyaaa sen nasılsın beyaaa
Koştur koştur hoplayiveBende aynı be ya, koşturup duruyoruz kaptanım
Alışmış vücut koşturmaya, yerinde duramıyorKoştur koştur hoplayive
Ben izin gunume bak.. kendime reva gordugum izin günüm iste görüyorsunuz ,Ben dün iznimi yaptım, 5 gün dinlenme yok bana
Sen izin yapmamışsın ki, yine maşallah yürümüşsünBen izin gunume bak.. kendime reva gordugum izin günüm iste görüyorsunuz ,
Ne güzel bende isterimSen izin yapmamışsın ki, yine maşallah yürümüşsünben izin günümde tamamen yatış yapıyorum
Azıcık kendini düşün kaptanım, dinlenmek senin de hakkınNe güzel bende isterim
Ben de dedim tek ayakla da olsa yarıştan kopmuyorum mu dedinyatış yav yatış
Ben kim yarış kim
2 gün mola mı verdin canımBende yarışa tam gaz devam ediyorum, bakalım ne olacak sevgili Jes
İki ayağıyla zor yuruduBen de dedim tek ayakla da olsa yarıştan kopmuyorum mu dedin
Yok sadece bir gün (dün) mola veriyorum. Sadece pazar günleri dinleniyorum2 gün mola mı verdin canım
Sen çok yürüyorsun canım. 1 gün de olsun o kadarYok sadece bir gün (dün) mola veriyorum. Sadece pazar günleri dinleniyorum
Eşim evde olmasa durmam da, biraz da o frenliyor beniSen çok yürüyorsun canım. 1 gün de olsun o kadar
Ne olsun kuzu, havalar soğudu, çullu karga gibi sarılıp sarmalanıp yürüyorumNaber yürüyengiller
Keşke azıcık oturangiller olaydımNaber yürüyengiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?