Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

evet benim de o yaşlarda kalçada ağrı başladığında çok şiddetli oldu o zaman anlaşıldı zaten.
Dün bayağı yorum okudum bununla ilgilig sanirim bu atakları 20-22 yaş civari yaşıyor as hastaları ve tedavisi yok denildikce umutsuzluğa kapılıyoruz:/

Eklentiler

• Screenshot_20210104-052144_EasyFit Pedometer.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 27
Dün bayağı yorum okudum bununla ilgilig sanirim bu atakları 20-22 yaş civari yaşıyor as hastaları ve tedavisi yok denildikce umutsuzluğa kapılıyoruz:/
Geçmiş olsun miniğim inşallah şifa olur ne iyi gelir ne kötü bilmiyorum tabi derman olur birşeyler umarım
Spring05 canim olsun dinlenerek yap hamilesin dikkatli ol inşallah.
Çoğumuz güzel yürüyor
Kaytaranlara selam olsun

benim teşhis çok uzun sürdü. Kalçada da başlayınca ve mrda bulgu olmayınca romatolojiye gittim. Fibromiyalji dediler psikiyatriye gönderdiler. O sırada evde ve iş yermde ağrılarımın hayali olduğu gerçek olmadığı tepkisiyle savaştığım bir dönem var ki iyice sinirlerim yıpranmıştı. Halbuki psikolojik de olsa ağrı ağrıdır ve gerçektir. Fibromiyalji denince kimse önemsemiyor.

27-28 yaşlarımda sırt kalça boyun ağrılarından yürüyemeyecek hale geldiğimde şansıma bir doktorun aklına geldi bu hastalık. Araştırıldı hla b27 pozitif. Leğen kemiği mr ında deformasyon da başlamıştı artık. Ve teşhis konabildi. Şükürler olsun.

umutsuzluğa hiç gerek yok canım. Tedavisi yok hastalık ömür boyu bizimle ama en azından teşhisi konmuş. Arafta kalmak inan daha kötüydü. Artık bu hastalıkla nasıl yaşayacağımızı biliyoruz. Bol hareket şart. Sigara alkol tetikliyor. Ben sigara içmem ama alkol aldığımda hep ertesi gün ağrılarla uyandım. Bunu farkettiğimde alkolü de hayatımda çok kısıtladım. Gebelikle komple bıraktım muhtemelen artık içmem.
Yoga beni çok rahatlatıyor.
D vitamini magnezyum takviyeleri önemli.

kadınlarda zaten daha yavaş seyrediyormuş kendimize bakarsak bir şey olmaz inşallah

O kadar umutsuz bir anımda okudum ki bunu içim ferahladi ya :/ sen de geç teşhis edilmiş benim doktorum çok iyidi ama bir sonrako sırt ağrısı ile ona gittimgde yine bel e bağladı meğerse omurga da kireçlenme baslamis bende kollajen takviye almaya başladım yeni inşallah şifa buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…