Yok kuzum ya bugun pek kalkamadm pc basındanKuzum bugün senden daha fazla bekliyordum :)
Yok kuzum ya bugun pek kalkamadm pc basındanbu bile ancak oldu
Adımsayar programı sayıyor telefona yüklüyoruz biz sayamayiz yoksaGünde ne kadar yürüyoruz ve attığımız adımı nasıl sayıyoruz ?
İyiz çok şükür E Elif_Eylul üm sen nabiyorsunBibakimmm burda napiyonuz
Bak bak bana diyene bak
inanır mısın bendeÜstteki sayıyı görünce bende sandım kii
Gerçekten yıpranıyor doğru ama her ayda değil ya uzun süreli giden ayakkabılardan canim20 bini 30 bini geçen kızlar. Her ay spor ayakkabı masrafınız oluyodur sizin şimdiNasıl baş ediyosunuz,maşallahlar size
Bugün benden bu kadar sabah da kısa bi yoga yaptım :)H M
GünaydınGunaydin yürüyen güzeller
bugun hedefimi 20 binden koyuyorum ve kaçıyorum ben çok giremesemde atın adimlarinizi ayaklarım ve gönlüm sizlerle
biraz uçuştan düşüşe geçmiş bazılarımız ama 5 bin en minimum ideali zaten hiç olmassa okadar yapabiliriz
yarin haftanın sonu zaten
Günaydın caanım kaptanımGunaydin yürüyen güzeller
bugun hedefimi 20 binden koyuyorum ve kaçıyorum ben çok giremesemde atın adimlarinizi ayaklarım ve gönlüm sizlerle
biraz uçuştan düşüşe geçmiş bazılarımız ama 5 bin en minimum ideali zaten hiç olmassa okadar yapabiliriz
yarin haftanın sonu zaten
Bu aralar uyku problemim var canım.C Capanin Gururu Teyom erkencisin sende canim :))
Dengelersin zamanla bende aşırı aktif değilim canimHayırlı sabahlar kızlar kkda aktif olmaya calıstıkca hayata yetısemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?