- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Dur dur gelicektim canim ancaaaa gece uyudum biraktim telefonu simdide anca etimetlere donucem yemek cocuk derken
İyimm iyimm çok şükür nabalimm veya uğraşıyoruz daha ne olsunDur dur gelicektim canim ancaaaa gece uyudum biraktim telefonu simdide anca etimetlere donucem yemek cocuk derken
Iyimisin canim benim
Yuruyon mu hala sen bakimİyimm iyimm çok şükür nabalimm veya uğraşıyoruz daha ne olsun
Evet bı sure devam yürümeyi hiç birakmaui düşünmüyorum zorunlu.haller dışında bakalımYuruyon mu hala sen bakim
Sagligimiz yerinde olsunda hersey olur canimEvet bı sure devam yürümeyi hiç birakmaui düşünmüyorum zorunlu.haller dışında bakalım
Öyle tabiki sen nasıl oldunSagligimiz yerinde olsunda hersey olur canim
Iyiyim iyiyim şukur biara yavastan totomu kaldirmayi dusunuyorumÖyle tabiki sen nasıl oldun
İnsan alışıyor bı zaman sonrada oturmaya burası olmasa sanırım bende devirmistim :FIyiyim iyiyim şukur biara yavastan totomu kaldirmayi dusunuyorum
Ayyy bazen spor yapinca hep yapmak istiyo yatincada yatmak anlamis degilimİnsan alışıyor bı zaman sonrada oturmaya burası olmasa sanırım bende devirmistim :F
İyi gidiyor zorlamadiZorlayıcı gitsede iyi :) senin nasıl gidiyor
İşte sürekli oturmak istiyorsun ,Ayyy basen spor yapinca hep yapmak istiyo yatincada yatmak anlamis degilim
Elbet oturcazEvet ondan iste
Hadi hadi yine iyisin bu hafta 3. olmana izin veriyorum kaptanım
Çok incesin canim ben şuna yapamıyorum demiyor deHadi hadi yine iyisin bu hafta 3. olmana izin veriyorum kaptanım
yiğitliğime de leke sürdürmüyorumÇok incesin canim ben şuna yapamıyorum demiyor dehedefimi tutturmak lazm bu hafta çoğunluk öyle yapicma demiştim hafta meçhul canim
Yaa bende Alicam kısmetse hadi bakalımyiğitliğime de leke sürdürmüyorum10bini geçiyorum ya o da iyidir ben de bileklik aldım ama yarından onunla başlayacağım. Çünküm sabah ki adımlarım heba olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?