Çocukları al yatagin üstünde zıplayın yada salonda
Ben neler yaparım çocuk bakmıştım 2 kardeş offf evde ne esinirdikOnlarında canına minnet
Canm şartımız bildirimin yapman düzenli yürümeye çalışman 5 bin ideali bliyorsun ama zaman zaman biraz az olurKızlar bende katılmak istiyorumGünlük en az yapmamız gereken adım var mı şartlar nedir teşekkürler
Tmm canım teşekkürler yarın atarım ozmn adım sayımıCanm şartımız bildirimin yapman düzenli yürümeye çalışman 5 bin ideali bliyorsun ama zaman zaman biraz az olur
Dikkat ediyorum çoğumuz.ediyor canimTmm canım teşekkürler yarın atarım ozmn adım sayımıvermem gereken kilo da var onlarıda veririm inşallah bu arada diyet yapıyomusunuz hem spor hem diyet mi
HoşbuldumDikkat ediyorum çoğumuz.ediyor canim
Hoşgeldin bu aradanasıl daha iyimisin
İnşallah daha iyi olursun canim ben şuan beklemedeyim. İşe başlaman çok iyi olmuş kafanda dağılır alisirsin hemencik.HoşbuldumDaha iyiyim şükür. Yarın işe başlıycam uzun zamandır hareket etmiyordum yarın biraz zorlanabilirim ama en az 5000 yaparım . Sen nasılsın gelişme var mı
Ya ayıp oluyor ama
Ben neler yaparım çocuk bakmıştım 2 kardeş offf evde ne esinirdik
Küçük kardesi bı odaya gotururduk geliyor geliyor diyip diğer odaya koşardık o diğer odaya kaçarken abisiyle biz diğer odaya kaçar dik en az 3 adım olur gide geleNeler yapardınız az tuyo versene
Bizde bazen korebe saklambaç oynuyoruz ama telefonu yanıma almayı unutuyorum benKüçük kardesi bı odaya gotururduk geliyor geliyor diyip diğer odaya koşardık o diğer odaya kaçarken abisiyle biz diğer odaya kaçar dik en az 3 adım olur gide gele
Cebine koyup fermuari cekicenBizde bazen korebe saklambaç oynuyoruz ama telefonu yanıma almayı unutuyorum ben
Haftaya Sokaga cıkma yasagında senin taktikleri denıcem bakalimCebine koyup fermuari cekicen
Telefonun büyüklüğünde. Fermuarim patladı ayrı meseleHaftaya Sokaga cıkma yasagında senin taktikleri denıcem bakalim
Telefonun büyüklüğünde. Fermuarim patladı ayrı mesele
Senin canın sagolsun yahubende fermuarlı Esofmanda yok direk yerde telefon
Birde onu esime sormak lazımSenin canın sagolsun yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?