- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Kaptanım devam edeceksen kalkayımBari 35 olsaydı kusurati
Çok.muteşekkerim emirim
geçmiş olsun. acil şifalar.Iyi aksamlar
Ya ben cok kotu grip oldum. Galiba grip
Bugun tum gün yattim. Takimi da yardimci kaptanlara emanet ettim
Şimdi.adama da acımak lazım herşey kenara ben kullandimmi 6 yıl kullanıyorum mefta olduğunda bile kalp masajı yapıyoruz telefona :dOlmuyor valla olmuyorsuan telefonun ekranı kırık adam inatla degıstırmıyor ekranımı cocuk gıbı ceza veriyor benim sorunum ben bildim bile hep teknolojik aletlerle sıkıntım olmustur hep bende patlıyorlar illa basına bir is gelıyor
yokya eşim evde olunca çocuk sayısı 2 ye çıkıyor. o uüzden pek vaktim olmadı telefona bakmaya. pek yürüyemedimde zaten. moralim bozulduKızlar bugün sondunuzmu.nabtiniz pazar akşamı.cerezler çaylar sedanı.suruyorsunuz.nabiyorsunuz
Yok gozum kapanmak.uzere kuzumKaptanım devam edeceksen kalkayımbu arada 1500 adımım daha vardı da Bluetooth kapattığım için Bileklikten geçmedi telefona. Helalı hoş olsun
O konuda haklısın ama soyle bırsey de var cocuklar telefon ister gıdın annenizin telefonu alın der kendi telefonu kıymetliŞimdi.adama da acımak lazım herşey kenara ben kullandimmi 6 yıl kullanıyorum mefta olduğunda bile kalp masajı yapıyoruz telefona :d
nasıl canım prpgramı beyendinmi?
Pek dediğin ne kadar pekyokya eşim evde olunca çocuk sayısı 2 ye çıkıyor. o uüzden pek vaktim olmadı telefona bakmaya. pek yürüyemedimde zaten. moralim bozuldu
Aaaa bak o doğru cocuklardaysa telefon güme gider ama tablet verin olmazsa onlaraO konuda haklısın ama soyle bırsey de var cocuklar telefon ister gıdın annenizin telefonu alın der kendi telefonu kıymetlicocukların eline gecınce benim ki basına gelmeyen kalmıyor
bende şimdi onu soruyordum beyendinmi diye. rica ederim. umarım istediğin gibi olur.Bugun bunu kullandım sımdılık gayet iyi gıbı canım bir kac gun kullanayım bakalım tesekkur ederim ❤
Suan ıcın gayet guzel canımnasıl canım prpgramı beyendinmi?
Sorma valla sımdı azaltmaya calısıyoruz televizyon telefonuAaaa bak o doğru cocuklardaysa telefon güme gider ama tablet verin olmazsa onlara
Çocuklarda eksik kalmıyor anam smdi
Surata dusup bayılıcam pek adım atamamıs halin buysa ben bugun naptım acaba
bende siteye girmekte zorlandım.Hayırlı geceler kızlar
Bugünkü adımım
Internette mi sitedemi bi sıkıntı var anlamadım yüklenmiyordu
Bi kaç gündür böylebende siteye girmekte zorlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?