- 22 Ağustos 2015
- 29.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.995
- 798
Kiz gitmis yüzügune bayildim diyo ayrintiya bakmis iste![]()
O bana hediyeydi ogun takmistim öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz gitmis yüzügune bayildim diyo ayrintiya bakmis iste![]()
Ben en fazla 11 ile 13 arasi yapiyorumGünaydın canim..
Bugün kimse 20 bin yapmasın lütfen![]()
Seni sevdimBen en fazla 11 ile 13 arasi yapiyorum![]()
Dun aksam sende 25 bin yapmissin 10 bin dururkenSeni sevdim
10 binle yapanlar zaten bence en doğrusunu yapıyorlar. Nedir 20 binler yahu![]()
Yok o kadar ince degilim yaaAman gecip ne yapacaksin kaptanim. Incecikmissin zaten![]()
Şimcik o şöyle ki ben kurtlu bı neferimDun aksam sende 25 bin yapmissin 10 bin dururken![]()

Renk uyumu da çok güzel. Turuncu ile yeşili Beyaz ile tamamlaman çok hoş olmuşO bana hediyeydi ogun takmistim öylekimi insan detaycidir
![]()
Pastel renkleri çok severim tşk ederimRenk uyumu da çok güzel. Turuncu ile yeşili Beyaz ile tamamlaman çok hoş olmuş![]()
Ne kadar incesin görmemiz lazm karar vermek içinYok o kadar ince degilim yaa![]()
Takimda gecmisi okuyorum bitsin de fotograf bakarımNe kadar incesin görmemiz lazm karar vermek için![]()
Günaydın canim..
Bugün kimse 20 bin yapmasın lütfen![]()
Tarti 57 diyor amaYok o kadar ince degilim yaa![]()
BekliyorumTakimda gecmisi okuyorum bitsin de fotograf bakarım![]()
Peeeeeef bide kalinim diyorTarti 57 diyor ama![]()
15bin? Olur mu
Daha bin adim olmadi ama. Zor olur. Hadi 10 Bin olsa raziyim
Fiziğin güzel maşallah canım. Formunu korusan yeterli sen fazla yürüme :))H M simdi profilime koydum ama bu yaz donemine ait
Tesekkur ederim canim ama bacaklarım kalın yurumem lazimFiziğin güzel maşallah canım. Formunu korusan yeterli sen fazla yürüme :))