♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ohohoooo masallaahhh kuzumaa

Teşekkür ederim tatlım inciler ve üzümleri yiyemedim o kadar duydum ki çok şükür.
Ne güzel canım onlarda ara öğünün olur artık
Günaydınnn
Yeni uyandım bir kase az sütlü 8 yemek kaşığı kornfleks yedim

Öğlen 1 de spor dan sonra 1 adet haşlanmış yumurta yiyeceğim

Arada 1-2 mandalin 2 kuru kayısı
Çok iyisin canım
günaydiin kizlar nasilsiniz :) kahvaltimi ettim simdi okula gidicem

pazartesi: 63.2
sali:63.2
carsamba: 63.2 o kadar yememe ragmen ayniyim esraas
Olsun canım sabit kalmakta güzel yedin sonuçta
bu arada 28 beden kot pantolon almis annem tam oldu cok mutluyum :) skinny
Ohh ne güzel insan nasıl mutlu oluyor değil mi
Maşallah sana canım hedefe az kaldı
Herkese gunaydiiinnn

Bugunku kahvaltim;

Eki Görüntüle 1705396

Yine harika

ne güzel söylüyosun canım ya içime o istek bi gelse inan yapıcam ama hiç istek yok korkuyorum daha çok,ne biliyim sinirlerim yıpranırsa etrafımdakileri kırıp geçersem mutsuz olursam diye korkuyorum, yengelerinede maşallah kalabalık aile çok güzel aslında ama bunun için eşimden de destek almam lazım oda çok hevesli olamıyo, heralde hayat mücadelesine kaptırdık kendimizi gidiyoruz....

Kizlaaarrr yarin aksam uc aile misafirim vaaarrr vallahi bu kadar misafirlige iyi veriyorum yaaa yilbasinda da bizim evde parti var kv.babamlar kardesim esiyle esimin dayisi kardesleri benim babamin amca torunlari ahahaha tam eglenmelik

süper :)))
yılbaşında artık ödül veririz canım kendimize :)))

Sen KPSS yi düşün canım bir kızın bir oğlun var yeter allah bağışlasın

Kizlaaarrr yarin aksam uc aile misafirim vaaarrr vallahi bu kadar misafirlige iyi veriyorum yaaa yilbasinda da bizim evde parti var kv.babamlar kardesim esiyle esimin dayisi kardesleri benim babamin amca torunlari ahahaha tam eglenmelik
Maşallah canım bende misafir ağırladığımda kilo almıyorum genelde gittiğimde alıyorumYaa o yılbaşı durumu bizde de var herkes bizimle birşeyler yapmak istiyor bende evde parti verelim bari herkesi toplayalım diyorum cümbür cemaat 84 m2lik eve kaç aile sığacaksakardeşlerim ailemle de geçirmek istiyorum bir yandan eltimler falande beraber oluruz dedi ee kv lerde çağırılmalı bu sefer en yakın arkadaşlarımızda isteyecek kim nereye oturacak bilemedim ya da birilerinden fedakarlık etmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…