Yo yoo veren nasil veriyor banane benim tatilim yook yiyemiyorim sıkıntı sizin
Hem pazartesi başlangıç günüdür disiplin günüdür
kızlar aranıza gireli 1 ay oldu :) ben bu 1 ayda silerin hepinizin sayesinde 7 kilo verdimm hepinize canı gönüldenn teşekkür ederim buranın atmosferi çok farklı inanın bana bugün o kdr övgü duyuorsam hepsi sizin sayenizde :)))) n
herkes benim diyetimi sabote etmeye kalkışsadaa daha yeter verme yüzün avucumun içi kadar kaldı desede :)
ben bu oyunlara gelmiyicemm hala hırsla başla yoluma devam ediyorum iki haftadır 1.ciliğimi kaptırsamdaaa üzülerek söylüyorumm olsunnn :))) bennn hepinizi çokk seviyorummm
Hakettin tabi ki hedefine ulaştığında en şahanesinden bir şey ısmarla kendine güzel bir ödül olsunİnşallah bende o gözümde kalan pantolonun 36 bedenine rahat girmek istiyorum
bizde seni minnak kuzucuksen etrafa aldırma küçülmeye devam saboteye hayır
Uyguladığımız bir diyet yok canım ama olabildiğince mesela öğünleri atlamıyoruz akşamları diğer öğünlere göre daha az yemeye çalışıyoruz suyumuzu aksatmamaya çalışıyoruz sporlarımızı aynı şekildekızlar yeniyim çok soru soruyorum galiba uyguladığınız bir program var mı gurupça diyet olsun spor olsun.Birde öğlenleri yemek yemesem olur aslında sırf öğün atlamamak için yemek yiyorum sağlıklı kilo vermek istiyorum
Evet canim oynamiyo artik kilom şükür.Güzel canım menün
Niye bu oyuna geldin pastayı sen yedin
Çok abartı değil menün canım karın şişliğin yediklerinin gazı artık yapacak bir şey yok
Harikasın hiç abartı değil arada ödül vermeliyiz kendimize değil miAkşam yememişsin dengelemişsin işte
Çok iyisin canım kilonu sabitledin değil mi bende hedef kiloma ulaştığımda spora devam etmek istiyorum yediklerime dikkat ederek
Günaydın canım
Canım işte haftasonu esas kilit kendimizi tutsak eminim daha çok gidecek ya da spora çok ağırlık vereceğiz ama iyi kilon can sıkmaya değmez ki
Kiz buraya atmistim zaten salvarli sisman bi foto.su321 canim burayada at resmini de bakalim. Tam da yarin diyete tekrar baslamaya karar vermisken guzel olurdu ama...
bu ara da verdigim sözü unutmadim spirun dibine vurmaya ben de varimmmm
Selam bebislerrr...
Napiyonuz keyifler nasil
Ben dükkanı kapattim sayilir hemen bilgi vereyim:))
Sabah 1 dilim yagli salcali ekmek ve 1 zeytin
Aksami da yedim 1 kase pilav domates kavurmasi ve 1 dilim sıcacık ekmek. Annecimm yapmis da pek guzeldi.
Ve 1 dilim kakaolu kek.
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
1 saat pilates
Evet canim oynamiyo artik kilom şükür.
Aynen sporla dengeliyo insan muhtesem bi sey yaa
Ooo supersin kiz masallah masallahbu arada 28 beden kot pantolon almis annem tam oldu cok mutluyum :) skinny
Yaa bayilirim oyle kiz super.Kizlaaarrr yarin aksam uc aile misafirim vaaarrrvallahi bu kadar misafirlige iyi veriyorum yaaa yilbasinda da bizim evde parti var kv.babamlar kardesim esiyle esimin dayisi kardesleri benim babamin amca torunlari ahahaha tam eglenmelik
Rica ederimmm:))kızlar aranıza gireli 1 ay oldu :) ben bu 1 ayda silerin hepinizin sayesinde 7 kilo verdimm hepinize canı gönüldenn teşekkür ederim buranın atmosferi çok farklı inanın bana bugün o kdr övgü duyuorsam hepsi sizin sayenizde :)))) n
herkes benim diyetimi sabote etmeye kalkışsadaa daha yeter verme yüzün avucumun içi kadar kaldı desede :)
ben bu oyunlara gelmiyicemm hala hırsla başla yoluma devam ediyorum iki haftadır 1.ciliğimi kaptırsamdaaa üzülerek söylüyorumm olsunnn :))) bennn hepinizi çokk seviyorummm
Nehir kiz şu pogacanin tarifini ver bakim ayy her her gun canim cekiyo bi yapim haftasonu.kahvaltiya:))Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt
Arada sade şekersiz nescafe içmeyi planlıyorum bugün babamın doğum günü akşama annemlere gideceğiz orada planım az yoğurt çorbası az tavukla salata yemek tabi bir de doğum günü pastasından yarım dilim almak o sebepten öğlen yemeğini az tuttum dengelemek açısından
Meger benim bingillik sporsuzluktanmis.Güzel canım menün erkenden yemişsin zaten dengeliyorsunSpor canmış ne kadar geç kalmışım tanışmakla
Rica ederimmm:))
Eger mini minnacik bile bi faydam dokunduysa cok cok mutlu olurum.
Iyi ki gelip katilmissin aramiza mucukksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?