- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
BaksenSöyle kııız biz zaten sürprizlere açığız yapıyoruz da pazarları çok yiyerek
Kafamıza göre takılıyoruz canımkızlar bir önceki günün menüsunu mu paylaşıyorsunuz yoksa günün mu
hoşgeldin, sbeden kabul etti demek, dayanamz zaten o yufka yüreklidir
Sen KPSS yi düşün canım bir kızın bir oğlun var yeter allah bağışlasın
O zaman densBaksen
30.11.2015 = 56.7
01.12.2015 = 56.7
02.12.2015 = 56.1
Sanırım regl şişkinliğini attım- 500 gr 1 günde
charmant
Aynıyız canım 54 olmayalım artıkpzt 53.1
çarş 52.5
kızlar cumaya kadar kilo gidiyo hafta sonu hep çok yiyorum ve yine 53 oluyorum :)
Kız tartı pazartesiyken böyle yiyoruz cuma olsa ne yapıcaz acaba
Kız tartı pazartesiyken böyle yiyoruz cuma olsa ne yapıcaz acaba
Seni seniarkadaşlar açıklıyorum kpss de ortalamayı düşüren şahıs benim kendimi tebrik ediyorum, her sene girerim bağımlılık yaptı
O zaman dens
Baksen
30.11.2015 = 56.7
01.12.2015 = 56.7
02.12.2015 = 56.1
Sanırım regl şişkinliğini attım- 500 gr 1 günde
charmant
Geçmeliyim bu hafta seni sakin ol kız az yemek ye hiç canın tatlı falan çekmiyor mu
yeme kız yeme bu arkadaşların oyununa gelme, biliyosun kendisi ensemize kadar gelmiş bulunmakta
Ahahah sen daha duur ben yilbasina kadar 64 olup oradan sana el sallamayayim da...Not: Bebek konusundan dolayi daha da gaza gelmis bulunmaktayim ve bacaklarim inceliyooor
Yo yoo veren nasil veriyor banane benim tatilim yook yiyemiyorim sıkıntı sizin
hoşgeldin, sbeden kabul etti demek, dayanamz zaten o yufka yüreklidir
Bizde seni çok seviyoruz canım gerçekten burada bulunmak muhteşem insan kendini daha da seviyor kilo verdikçe kendimizi buluyoruz dediğin gibi sabotelere karşı dimdik ayaktayızkızlar aranıza gireli 1 ay oldu :) ben bu 1 ayda silerin hepinizin sayesinde 7 kilo verdimm hepinize canı gönüldenn teşekkür ederim buranın atmosferi çok farklı inanın bana bugün o kdr övgü duyuorsam hepsi sizin sayenizde :)))) n
herkes benim diyetimi sabote etmeye kalkışsadaa daha yeter verme yüzün avucumun içi kadar kaldı desede :)
ben bu oyunlara gelmiyicemm hala hırsla başla yoluma devam ediyorum iki haftadır 1.ciliğimi kaptırsamdaaa üzülerek söylüyorumm olsunnn :))) bennn hepinizi çokk seviyorummm
Bizde seni çok seviyoruz canım gerçekten burada bulunmak muhteşem insan kendini daha da seviyor kilo verdikçe kendimizi buluyoruz dediğin gibi sabotelere karşı dimdik ayaktayız1 ayda 7 kilo daha ne denir ki bravo
Hakettin tabi ki hedefine ulaştığında en şahanesinden bir şey ısmarla kendine güzel bir ödül olsun
cnm benim ama çok çabaladımm :) hakettim heraldee :)) hepimiz umarım ideal kilolarımıza ulaşırızz inşallahh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?