♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kız tartı pazartesiyken böyle yiyoruz cuma olsa ne yapıcaz acaba

ya şöyleki hafta sanu illada kaçıyo ve pazartesiye 100-200 kimi kimi 500 de olsa fazla geliyoruz hafta ortasına doğru normale dönüyoruz sonunda da minimuma iniyoruz diye düşünüyorum, çünkü hafta içi okul,iş daha disiplinli yapıyo insanı ama hafta sonu evde şahsen ne yaptığımı bile bilmiyorum

kızlar aranıza gireli 1 ay oldu :) ben bu 1 ayda silerin hepinizin sayesinde 7 kilo verdimm hepinize canı gönüldenn teşekkür ederim buranın atmosferi çok farklı inanın bana bugün o kdr övgü duyuorsam hepsi sizin sayenizde :)))) n
herkes benim diyetimi sabote etmeye kalkışsadaa daha yeter verme yüzün avucumun içi kadar kaldı desede :)
ben bu oyunlara gelmiyicemm hala hırsla başla yoluma devam ediyorum iki haftadır 1.ciliğimi kaptırsamdaaa üzülerek söylüyorumm olsunnn :))) bennn hepinizi çokk seviyorummm

Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt

Arada sade şekersiz nescafe içmeyi planlıyorum bugün babamın doğum günü akşama annemlere gideceğiz orada planım az yoğurt çorbası az tavukla salata yemek tabi bir de doğum günü pastasından yarım dilim almak o sebepten öğlen yemeğini az tuttum dengelemek açısından

Bizde seni çok seviyoruz canım gerçekten burada bulunmak muhteşem insan kendini daha da seviyor kilo verdikçe kendimizi buluyoruz dediğin gibi sabotelere karşı dimdik ayaktayız 1 ayda 7 kilo daha ne denir ki bravo

Bizde seni çok seviyoruz canım gerçekten burada bulunmak muhteşem insan kendini daha da seviyor kilo verdikçe kendimizi buluyoruz dediğin gibi sabotelere karşı dimdik ayaktayız 1 ayda 7 kilo daha ne denir ki bravo

cnm benim ama çok çabaladımm :) hakettim heraldee :)) hepimiz umarım ideal kilolarımıza ulaşırızz inşallahh :))

cnm benim ama çok çabaladımm :) hakettim heraldee :)) hepimiz umarım ideal kilolarımıza ulaşırızz inşallahh :))
Hakettin tabi ki hedefine ulaştığında en şahanesinden bir şey ısmarla kendine güzel bir ödül olsunİnşallah bende o gözümde kalan pantolonun 36 bedenine rahat girmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…