- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ne oldu canım vazmıgeçtin nasıl istersen tabi ki kendini nasıl iyi hissediyorsan canımcımnehirnil111 ben kcal hesap yapmıycam canım yinede Sağol tatlım
Gayet iyisin canımBugün kahvaltı mı geç yaptım
Kahvaltı
2 yumurta ve 1 dilim kaşardan omlet (13.00)
10 zeytin
Az önce 40 gr bitter ile 2 ceviz yedim
Artık akşama yerim bugün de böyle olsun bakalım...
canımm benimm çok sağollAH CANIM MAHVOLDUM SINAV GECELERİ UYUMADIM. SONRASINDA GÜN BAŞ AĞRISI EV İŞLERİ ZORDU.
ALDIM GİTTİ
Sağol kuzum valla sarmadı beni ya , Ayy pazartesiyi iple çekiyorum , ilk defa bu kadar sabırsızlanıyorum çünki ümitliyim bu haftadan.Ne oldu canım vazmıgeçtin nasıl istersen tabi ki kendini nasıl iyi hissediyorsan canımcım
Maşallah canım Rabbim devamını nasip etsin bizlere de nasip olsun inşallahkızlar o kdr huzurluyum ki anlatamam maşallah namaza başladım ve inanılmaz bi duygu resmenn boşluk doldu sanki herşeyim tamamlandı ya
Sağol kuzum valla sarmadı beni ya , Ayy pazartesiyi iple çekiyorum , ilk defa bu kadar sabırsızlanıyorum çünki ümitliyim bu haftadan.
Allah kabul etsin canım , insan iç huzuru diyorlar ya gerçekten iç huzuru oluyor ne mutlu..Allah daim etsinkızlar o kdr huzurluyum ki anlatamam maşallah namaza başladım ve inanılmaz bi duygu resmenn boşluk doldu sanki herşeyim tamamlandı ya
kızlar o kdr huzurluyum ki anlatamam maşallah namaza başladım ve inanılmaz bi duygu resmenn boşluk doldu sanki herşeyim tamamlandı ya
Bugün kahvaltı mı geç yaptım
Kahvaltı
2 yumurta ve 1 dilim kaşardan omlet (13.00)
10 zeytin
Az önce 40 gr bitter ile 2 ceviz yedim
Artık akşama yerim bugün de böyle olsun bakalım...
Maşallah canım Rabbim devamını nasip etsin bizlere de nasip olsun inşallah
Anladım canım tabi ki nasıl iyi olacaksan öyle olsun burada önemli olan iyi hissetmekİnşallah güzel sonuçlar alacağız pazartesi günü bomba gibi bekliyoruz seni
kırmızı kırmızı ojeler gitti ha, çok güzel bişey yapmışsın, Allah kabul etsin herkese gönülden yapmayı nasip etsin (amin)
aynen gitti :) ama oda dert değil ki regl zamanlarımda sürerim ne olucak sanki oje benim ahiretimden daha mı önemli huzurumdan :) amin inşallah cnmm bnmm
Sağol nehircim bomba gibi gelicem inşallah hepimiz öyle gelelim pazartesi tartıda
amin inşallah . darısı herkesin başınaAllah kabul etsin canım , insan iç huzuru diyorlar ya gerçekten iç huzuru oluyor ne mutlu..Allah daim etsin
207elmaşekerim 40 gr bitterin kalorisi ne kadar bakabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?