- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Ay cnm sen de katılsana kalori yarısına25 aralik sabah 8 den sonra canim :) 1 hafta daha var yanii takma kafana etkiliyor gercekten ay hareketleri
canim ben genelde 1100- 1300 arasi gidip geliyorum dün de 1200 yada 1250 kalori mi neydi :) bi de artik yavas yavas normal yasamima gecis yapiyorum, yani ocak 1 dedim mi ben bu sekilde yine devam ederim ama oldugum kiloda kalmaya calisicam hedefime ulasamasam da
Zamanla azalıyor değil mi nehircimTabi ki zamanla değişecek canım yemedikçe miden küçülecek daha da az yemeye başlayacaksınZaten normal kaloriler sağlıklı bence
Canım neden hedefine ulaşamasan da bırakmayı böyle kalmayı düşünüyorsun yeterli mi sana görecanim ben genelde 1100- 1300 arasi gidip geliyorum dün de 1200 yada 1250 kalori mi neydi :) bi de artik yavas yavas normal yasamima gecis yapiyorum, yani ocak 1 dedim mi ben bu sekilde yine devam ederim ama oldugum kiloda kalmaya calisicam hedefime ulasamasam da
Zamanla azalıyor değil mi nehircim
Benim ümidim de o
kızlarbüyük konuşmak istemiyorum ama pazartesiye kendi çapımda bomba patlatacağım, belki öyle 1,5-2 kilolar vermiş olarak değil ama buraya geldiğim günden beri gram ileri gram geri oynayan biri olarak ufak çaplı kendi bombamı patlatacağım, sizlerde bana yardımcım olur pazartesiye kadar biraz fazla yerseniz sayenizde 1. bile olurum
Sen kilo ver canım her halukarda 1.ci yaparız seni lafımı olurkızlarbüyük konuşmak istemiyorum ama pazartesiye kendi çapımda bomba patlatacağım, belki öyle 1,5-2 kilolar vermiş olarak değil ama buraya geldiğim günden beri gram ileri gram geri oynayan biri olarak ufak çaplı kendi bombamı patlatacağım, sizlerde bana yardımcım olur pazartesiye kadar biraz fazla yerseniz sayenizde 1. bile olurum
sen az yesen nasıl olur
hahahha:))kızlarbüyük konuşmak istemiyorum ama pazartesiye kendi çapımda bomba patlatacağım, belki öyle 1,5-2 kilolar vermiş olarak değil ama buraya geldiğim günden beri gram ileri gram geri oynayan biri olarak ufak çaplı kendi bombamı patlatacağım, sizlerde bana yardımcım olur pazartesiye kadar biraz fazla yerseniz sayenizde 1. bile olurum
canim bazi sebepler var burda aciklayamiyorum :) o yüzden 20 si en fazla ocagin ondan sonra kesinkes birakmam gerecek daha dogrusu birakmak degil de dikkat ederek sabit kalmam gerecekCanım neden hedefine ulaşamasan da bırakmayı böyle kalmayı düşünüyorsun yeterli mi sana görekalori alman güzel fazla değil zaten
Bence azalıyor canım zaten çok azalmasına gerek yok sağlıklı dengeli beslenelim yeterli yoksa vücut belli oranda kalori almak zorunda
olabilir yani ben yaris maksadiyla degil de öyle kalorimi bildirmak amaciyla katilabilirim :) genelde ayni miktarlarda kalori aliyorum cünkü beni de yazin madem aksama bildiririm tüm kaloriyi :)Ay cnm sen de katılsana kalori yarısına
Bak ben sonuncu oluyorum hep ama yediklerimin farkında olmak bile bana cok sey kazandırdı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sonuçta fazla birşeyinde kalmamış sabitlesen bile çok iyi senin içincanim bazi sebepler var burda aciklayamiyorum :) o yüzden 20 si en fazla ocagin ondan sonra kesinkes birakmam gerecek daha dogrusu birakmak degil de dikkat ederek sabit kalmam gerecek
Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase kremalı mantar çorbası + 1 ad.ızgara pirzola + yarım kase salata + 1 ufak salatalık turşusu
383 kalori şuanlık
Pizza poğaçaları buzluğa attım canım çoktan yarım tost yiyorum tost ekmeğiyle artık onu da bıraktım kaşar çok karbonhidratlı ve yağlı oluyormuş artık peynir zeytin bazen haşlanmış yumurtalı kahvaltı yapacağım yarında mesela hatta sonra ki günde hafta sonu geldiPoğaçalar bitti mi kız,normal kaffaltı ya geçmişsin helal olsun, benimde saat 3 ~ 4 gibi içeceğim bir bardak tarçınlı sütle 876 kalori oldu
yaaa demek öyle benimki de şu an 590 kcal olduSabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; 12:15 - Yarım kase kremalı mantar çorbası + 1 ad.ızgara pirzola + yarım kase salata + 1 ufak salatalık turşusu
383 kalori şuanlık
bugünkü menün gayet sağlıklı,ben bu ara biraz sağlıksız besleniyorum sanırımSabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
383 kalori şuanlık
yaaa demek öyle benimki de şu an 590 kcal oldu
dur dikkat edeyim bari
kızım öğlen eve gelince anne sinema izliyecez okulda, mısır patlatırmısın dedi kendimi alamadım bir kaç tane yiyeyim derken sanırım 1 tabak mısır yedim o yüzden kalorim arttı ,hiç dayanamıyorum şu mısıra yaaaa
Menülerini fırsat buldukça yaz canım zaten bir durum varsa söylüyoruz düşünmek maksatlı ama kalori oranın gayet güzel bencebugünkü menün gayet sağlıklı,ben bu ara biraz sağlıksız besleniyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?