♥haftalık kilo verme yarışması♥

10 a kadar bu kalori ama ben 5 tane yedim birde bizim zeytinler ev yapimi tuzu az ve ben yag koymadan yiyorum
O zaman niye 0,5 yapmıyorsun hesaplarken canım farkediyor sonuçta ben 0,3 yapıyorum mesela fatsecret ta Ben marketten alıyorum ekstradan yağ falan koymuyorum tabi
sen çok yaşa emi benim perşembe günkü kalorim 1243
nehirnil111 nehircim bildirmiş olayım

Ekledim canımcım bir tek @ozenti arkadaşımız kaldı dün ki kalori olayları da tamamSeninde kalorilerin çok iyi bir de sonuncu olurum diyordun sanırım gaza geliyoruz

Ucun besin lafi mi olur nehircim nolcak sanki

yok canım benim gaza gelmem zor, arkadaşlar pek iştahlı bugünlerde ondan böyle oluyo, onlar şimdi gaza gelince geçerler beni

Kız hemen niye geri vites yapıyorsun

Sağol canım

kendimi biliyorum canım, bu sonuç için bile elimden geleni yapıyorum,inan bana boş mideyle dolanıyorum daha fazlası için imkansız demiyim ama yavaş yavaş yapabileceğim bişey zamanla buna alıştıkça daha iyiside olur diye düşünüyorum.

Tabi ki zamanla değişecek canım yemedikçe miden küçülecek daha da az yemeye başlayacaksınZaten normal kaloriler sağlıklı bence

bayanbaloncuk Ben su senin ay olayina inaniyorum kesinlikle dogru bence. Nezaman kuculcekti bu?
25 aralik sabah 8 den sonra canim :) 1 hafta daha var yanii takma kafana etkiliyor gercekten ay hareketleri
Canım akşamın güzel diğer menüler az fazla gibi yani az yemişsin ama kalorili gibi sporlarını sevdim
canim ben genelde 1100- 1300 arasi gidip geliyorum dün de 1200 yada 1250 kalori mi neydi :) bi de artik yavas yavas normal yasamima gecis yapiyorum, yani ocak 1 dedim mi ben bu sekilde yine devam ederim ama oldugum kiloda kalmaya calisicam hedefime ulasamasam da

kıyamam ya üzülme, bugün senin için çok yer sonuncu olurum ben, o konuda sıkıntı yok hatta aşırı istek var
Hehehe cnm sen bana bAkma
Ben hiç ekmek şeker yemiyorum farkındaysan, o konuda sizden avantajlıyım,bir de spor yapıyorum mutlaka, e bişr de 19 aylık kızım var onu emziriyorum,ekstra kalori yakıyorum
Ondan sen benden düşük kalorş almaya bak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…