bicimsiz ..genelde oturdugum icin , cayi sekerli ve cok ictigim icin göbek ciddi anlamda kocaman..kizmadim canım senin için iyi olmus bir gun bir bakmissin 94 92 88 derken ineceksin asagi ama cok oyalanma elinden gelenin fazlasini yap cok mutlu olacaksin.Yok beee kilon ne ki karnın olsun.. Ben aslında bu hafta 2 kilo verdim hemde senin için ama kilom 99.200 çünkü ben bi ara kilo aldım 101.300e kadar çıktım ama sen 100 grubunu kapattığına çok sevinmiştin ve seni tekrar üzmek istemediğim için sölemedim yani aslında gecen pazartesi 101.300 geliyodm... Kızma ama senin için yaptım bu üçkağıtçılığı..
Sen de bikini al,bize fotonu at heheh e:)))alınca pijamalarının resmini at bari
cuma ne kız cuma günü ne var
ben ne hedefi koysam ki kendime bak kafama takıldı şimdi
Bu kadarla 1.ci oldum yani inanamıyorum
Hafta birincileri
Grup 90 @KARAKIZ34 -2000
Grup 80 @elma_sekerim01 -2100
Grup 70 @mavimli -1700
Grup 60 @beyaz lotus -800
Grup 50nehirnil111 -600
başarılı bir hafta oldu
Ay kızlarrr yebrik ederim
Hafta birincileri
Grup 90 @KARAKIZ34 -2000
Grup 80 @elma_sekerim01 -2100
Grup 70 @mavimli -1700
Grup 60 @beyaz lotus -800
Grup 50nehirnil111 -600
başarılı bir hafta oldu
Sen de bikini al,bize fotonu at heheh e:)))
Ben hiç kavga etmedim,küsmedim.çünkü kavga etmek kendindeki hatayı görmemek anlamına gelir.ben kilolu olduğumu kabul ettim, savaştım,hala da savaşıyorumeskiden cok kavga ettim cok küstüm ama vazgecmedi eşim az konusur ama bazi seyleri konusmasini engellemek cok güç. tombis tontis basladi. sorna kizdiginda ayi fil beni yiyecen korkuyorum vs demeye baslasi. en son gucenmeyide biraktim . benim zayiflayip
ona göstermem lazım ama bende bir türlü kendime gelemedim insanin gercek anlamda idraki zor olabiliyr. toplayacagim kendimi .bende duyardim cok iltifat . simartirdi cok gezdirirdi daha sosyal yasamaya çalıştırdi benle bunlar icin gaza bastim :)
Çünkü karbonhidrat göbek bölgesinde yağlanma yapar, yani o svdiğin şekerin sana yaptıklarına bak, şekeri affetme,ondan ayrıl,hepimiz ayrıllalım inşallahbicimsiz ..genelde oturdugum icin , cayi sekerli ve cok ictigim icin göbek ciddi anlamda kocaman..kizmadim canım senin için iyi olmus bir gun bir bakmissin 94 92 88 derken ineceksin asagi ama cok oyalanma elinden gelenin fazlasini yap cok mutlu olacaksin.
Sen de pijama al :)))
onun için çookkkk beklemen lazım ayrıca hayatta bikini giyemem ben
güzelfikir ver bana yaaaben ciddi sordum, insanın hedefi olunca daha iyi motive oluyo
Gel şekerim bekliyorumAy kızlarrr yebrik ederim
Nehirnil bekle beni
Pazartesi 56lı kiloları göreceğimmm
Hayır olamazzz ben birinci olmalıydımBu kadarla 1.ci oldum yani inanamıyorum
Evet parti zamanı
Ayy haklısın kuzum ya pardon esrayı görünce gözüme sende geldin
Haklısın canım gün içerisinde 30 dakika falan yürüyüşüm var aslında işe gelip eve gidiyorum falan ama ağrılarım azalırsa ben yine de ufaktan yapayım bari
Tabi ki canım dün kaç kalori alsıysan yaz başla
Karar verdim senin kilona yetişeceğimGel şekerim bekliyorumBen pazartesi bir şey göremem regl haftam
ay ben şimdi isyan edicem biri bana yardım olabilirmiiHayır olamazzz ben birinci olmalıydım
Bu hafta sensin benceHayır olamazzz ben birinci olmalıydım
Ufaktan bir seyler yap bence de
Hemen hesaplayip yaziyorum canim tesekkurler
Bekliyorum sen geleceksin sırf diye bu kilodayımKarar verdim senin kilona yetişeceğim
Sen de pijama al :)))
Hatta beraber bakalım pijamalara
Ama ben cuma günü 57.0ı görmem laxım, yetti bu 58,bıktım
bunuay ben şimdi isyan edicem biri bana yardım olabilirmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?