♥haftalık kilo verme yarışması♥

bicimsiz ..genelde oturdugum icin , cayi sekerli ve cok ictigim icin göbek ciddi anlamda kocaman..kizmadim canım senin için iyi olmus bir gun bir bakmissin 94 92 88 derken ineceksin asagi ama cok oyalanma elinden gelenin fazlasini yap cok mutlu olacaksin.

Ben hiç kavga etmedim,küsmedim.çünkü kavga etmek kendindeki hatayı görmemek anlamına gelir.ben kilolu olduğumu kabul ettim, savaştım,hala da savaşıyorum
Küsmeden kavga etmeden,ne yaptuğımızı anlatmadan,burada kadın dayanışmasıyla başaracağız!!!!! Bize sataşanlara en güzel cvbı inceliğimizle,tatlılara hayır diyebilme iradesini göstermekle vereceğiz

Çünkü karbonhidrat göbek bölgesinde yağlanma yapar, yani o svdiğin şekerin sana yaptıklarına bak, şekeri affetme,ondan ayrıl,hepimiz ayrıllalım inşallah

onun için çookkkk beklemen lazım ayrıca hayatta bikini giyemem ben
güzelfikir ver bana yaaa ben ciddi sordum, insanın hedefi olunca daha iyi motive oluyo
Sen de pijama al :)))
Hatta beraber bakalım pijamalara
Ama ben cuma günü 57.0ı görmem laxım, yetti bu 58,bıktım

Ufaktan bir seyler yap bence de

Hemen hesaplayip yaziyorum canim tesekkurler

Sen de pijama al :)))
Hatta beraber bakalım pijamalara
Ama ben cuma günü 57.0ı görmem laxım, yetti bu 58,bıktım

dün akşam dolabımı düzelttim, o kadar çok pijama takımı varki, aynı şekilde pantolon, kazak,benim bişey almak konusunda pek hakkım yok başka motivasyon bulmalıyım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…